<

Холодної води у Володимирі-Волинському 19-го листопада не буде з 20:00. Гарячої води не буде взагалі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:00 | 19.11.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

“Драконівський” графік відключення водопостачання у місті через проведення робіт в рамках проекту “Чиста вода на Побужжі” другий тиждень поспіль лишає містян не лише холодної, а й довгоочікуваної гарячої води. Цього разу крани спустіють 19-го листопада о 20:00, а ось відновиться водопостачання лише 20-го… о 10:00.

Місто ще не забуло минулотижневе відключення води, також у четвер, коли всі в очікуванні теплої води розчаровано гріли каструлі, аби помитися. Включення водопостачання також усіх “порадувало” неприємно – із кранів струмочки потікли лише під вечір п’ятниці, замість заявлених 7:00 ранку.

Анонсоване водоканалом відключення у середу, 18-го листопада, відмінилося, натомість неочікуване у четвер, 19-го, – призначилося. Директор водоканалу Володимир Власюк каже, що такі обставини склалися через те, що підрядник, який виконую роботи по проекту не міг розмитнити необхідні запчастини тривалий час. І просить громаду “ставитися із розумінням до ситуації”. Мовляв, як усе закінчиться – до нас ще їздитимуть переймати досвід інші міста.

Директор міського теплокомуненерго Роман Лисюк “потішив” своєю інформацією ще більше. Довгоочікуваної подачі гарячої вод із 17:30 у четвер, 19-го листопада, взагалі не буде. На запитання журналіста “БУГа”, чому комунальники не відкорегували графік та не спробували увімкнути гарячу воду хоча б із 15:30, аби місто змогло вирішити побутові питання – пан Лисюк лише знизує плечима.

Петро Саганюк на оперативній нараді у вівторок, 17-го листопада, наголосив на тому, що комунальники не мають злагодженості у діях. Через те і стаються прикрі випадки і з графіками подачі води, і з іншими важливими побутовими моментами в місті. Мер наказав зробити висновки та покращити комунікації між службами. Однак, сьогоднішня ситуація показала, що керівники КП послухали голову, але не почули. Тому містян знову просто поставили перед незручним фактом.

У Луцьку в липні цього року був прецедент, коли чоловік прийшов у фойє міської ради із тазиком та губкою та помився перед чиновниками на знак протесту проти відключення гарячої води. Так доведений до відчаю лучанин виразив свою грмадянську позицію – містян треба поважати і з ними рахуватися!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа