<

“Хочу залишити “добрий слід” у місті, яке прийняло в скрутний час,” – Лариса Половньова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:34 | 22.09.2017 / Володимир, Онлайн /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Керівник аматорського театру “Різнобарв’я”, мистецтвознавець Лариса Половньова – тендітна жінка з глибоким поглядом очей, харизмою та цілісною віддачею себе своїй справі. Саме такою її знають у Володимирі-Волинському, знають, що після початку війни на Сході України пані Лариса із сім’єю втікати від бойових дій, не змогли стерпіти того, що рідне місто вирішилося від’єднатися від країни, яку люблять.

Лариса Половньова до переїзду у Володимир-Волинський жила з сім’єю на Донбасі, отримала дві вищі освіти. Викладала в училищі культури і мистецтв, потім – у національному університеті ім. В. Стуса, була літературним редактором  англо-українського журналу “Річ клаб”. До речі, це журнал не про багатіїв, а про людей, багатих на друзів, на духовні скарби.

Протягом 34-х років вона жила у Донецьку. Сім’я, друзі, улюблена робота – все здавалося таким незмінним, таким чудовим. Однак три роки тому пані Лариса змушена була покинути місто та переїхати. Приїхала у Володимир-Волинський на запрошення друзів, а після того як влаштували побут розпочала у місті аматорський театр, який зараз отримав беззаперечну любов містян.

Детально в сюжеті:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа