<

Хочеш миру – готуйся до війни: Гузь за початок активізації оборонних дій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:10 | 26.01.2022 / Іваничі, Володимир, Любомль, Нововолинськ / , /
Перегляди
1909
/ коментарі 3

Українська та британська розвідка інформують про певні процеси, які відбуваються біля українського кордону і на це не можна не реагувати.

Про це зазначив народний депутат Ігор Гузь під час ефіру на каналі Апостроф TV.

“Потрібно активно готуватися до оброни і проводити підготовку, працювати над теробороною, але спокійно і сподіватися на мир. Просто сидіти і сподіватися – справа нелогічна”, – сказав нардеп.

Крім того, зазначає Ігор Гузь, президент повинен не просто завіряти людей, що все буде добре, а розпочинати активні дії з нарощування оборони і ініціювати на це виділення додаткових ресурсів.

Як зазначив парламентар, на жаль, пан Зеленський говорить риторикою ОПЗЖ. А має, на його думку, сказати, що ми робимо все можливе, щоб війни не було, але ми починаємо оборонну підготовку у державі.

“Повинні бути задіяні всі структури розгортання територіальної оборони, координаційний центр на базі РНБО, навчання і це треба показати людям”, -розповів Гузь.

Адже ніхто не хоче паніки, люди хочуть бачити від влади реальні дії.

“Якщо ми почнемо казати, як зайчики, що нічого не буде, то це нічого не дасть. Якщо ми заліземо в голову Путіна… Це ж 70-річний чоловік, який бачить себе послідовником Сталіна, який заліз в багато країн. Я вважаю, що потрібна системна координована на всіх щаблях гра”, – сказав Гузь.

Щодо того, чи є дії Росії спланованими для того, щоб під тиском загрози війни отримати нарешті повну владу над окупованими регіонами України, то Гузь такої можливості не відкидає.

“Це може бути схемою, щоб налякати Україну військовою інтервенцією. Це, як на мене, теж історія і теж можлива. І все буде залежати від стійкості влади, коли будуть озвучуватися такі речі на певному рівні.

Я все таки більш прихильний до опозиції не піддаватися на шантаж. Але треба зважати, що вони (російські військові, ред.) і далі будуть там стояти. І будуть проводити щорічні навчання біля українських кордонів”, – зазначив нардеп.

Саме тому час почати активну фазу підготовки до оборони, вважає Гузь. Він дякує країнам, які відгукнулися і все таки виділили допомогу зброєю. Проте дві важливі і великі краєни ЄС так і стоять осторонь – це Німеччина та Франція.

Німеччина зраджує інтереси України, впевнений парламентар.

“У нас критична ситуація. А допомогу дають Британія, США, країни Прибалтії, ініціює також зустрічі з президентом Польща, Чехія також не стоїть осторонь. Це великі держави і наші сусіди, які розуміють, що після нас вони можуть бути наступними. І що ми бачимо з боку Німеччини: спокійно, не будемо втручатися, підігруючи Росії. Франція взагалі мовчить. Дві центрові європейські держави не подають руки допомоги. Я сприймаю німецьку позицію, як зраду українських інтересів”, резюмував Гузь.




коментарів: 3
  1. А краще:”Хочеш миру—іди в наступ на Росію, а ти зі своїми дітьми будеш попереду колони, Ігоре.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа