<

Хлопчика з громади Володимира обіцяють поставити на ноги: потрібні кошти на реабілітацію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:21 | 7.10.2021 / Володимир / /
Перегляди
3033
/ Коментарі відсутні

Знайшлись лікарі, які візьмуться за лікування 9-річного Мацьохи Богдана з села Ласків Володимир-Волинського району, і допоможуть йому стати на ніжки. У 2014-му році місцеві лікарі поставили діагноз – дитячий церебральний параліч, подвійна геміплегія, згинальні контрактури колінних і гомілково-ступеневих суглобів.

Багатодітній сім’ї потрібна допомога небайдужих на реабілітацію, мінімум 150 тисяч гривень, – пише у фейсбуці Ольга Бузулук.

Татові доведеться бути з Богданчиком ще тривалий час. А вдома залишилося троє маленьких діток, без мами, лише з бабусею. Їм дуже потрібна матеріальна підтримка. Ті кілька тисяч, які виплачуються на дітей – це мізер, якого вистачає на елементарне. На лікування потрібні значно більші суми: зараз ідеться мінімум про 150 тисяч гривень.

Бо всі процеси відновлення лише починаються, потрібні будуть процедури, медикаменти, в майбутньому спеціальні апарати для розробки ніжок і ще багато чого.

“Але ця дитина цього варта! Він заряджає енергією, він такий непосидючий. Боже, як він хоче встати і піти”, – зазначає Ольга Бузулук. – Я трималась з усіх сил, а виплакалась вже коли опинилась сама в своїй машині. Сьогодні було дуже важливо вдихнути надію, віру і оптимізм у тата, у хлопчика, сказати йому, що важливо боротись, не лінуватись робити вправи, прислухатись до рекомендацій. Здається, це вдалось”.

У цьому тривалому і складному процесі їм буде дуже потрібна підтримка та допомога.

“Через два тижні Богданчику буде 10 років – і ми готові до ваших пропозицій та подарунків. Удома в сім’ї ще один малий братик і дві малі сестрички, тож допомога не завадить на постійній основі. А ми вже готуємо для Богдана особливий сюрприз до маленького ювілею – він же хоче стати поліцейським. Триматиму в курсі, – пише Ольга.

Хто має змогу допомогти 9-річному Богданчику, реквізити картки: 5168 7427 1605 8122 (Мацьоха Світлана).

Раніше писали, що думки щодо лікування хлопчика розділились: одні кажуть, що це назавжди, інші – що можливо хоч трішки поставити на ноги.

Нагадаємо, поліцейський офіцер громади Володимира здійснив мрію хлопчика з інвалідністю.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер