<

Гімназисти з Володимира-Волинського потрапили у півфінал конкурсу «Відкривай Україну»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:35 | 30.07.2020 / Володимир / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Учні гімназії імені Олександра Цинкаловського в рамках конкурсу «Відкривай Україну» реалізували проект щодо оцифрування пам’ятників та скульптур Володимира-Волинського. Тепер завдяки QR-коду можна на місці отримати всю інформацію про 9 об’єктів княжого міста.

Для участі в конкурсі гімназисти згуртувалися в команду «КРОК» , після чого реалізували і свій проект «Скульптури говорять…». Про це повідомляють на веб-сайті Володимир-Волинської міськради.

«Освітній конкурс “Відкривай Україну” вже не перший рік доводить, що молодь є рушійною силою змін, вона може і хоче змінити на краще нашу країну.

Його мета – створити середовище для розвитку підлітків міст України, у якому вони оволодіють необхідними вміннями та отримають можливість реалізувати командою власну ідею у школі, а згодом – у місті», – йдеться у повідомленні.

Тепер мешканці і гості міста, ідучи біля скульптурних споруд у Володимирі, зможуть дізнатися інформацію про них за допомогою QR-коду, а команда потрапила у півфінал конкурсу.

Нагадаємо, що в рамках реалізації проекту оцифрованими стали пам’ятники Володимиру Великому, Ярославу Осмомислу, Ярославу Мудрому та Всеволоду, Тарасу Шевченку, Данилу Галицькому, “Борцям за волю України”, скульптури Княжичам Данилу і Васильку Романовичам, “Мавка і Лукаш”, “Скорботна мати”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок