<

Гімнастки із Володимира-Волинського взяли участь у міжнародних змаганнях у Львові, а юні футболісти “БРВ-ВІК” – змагалися вдома та на виїзді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:45 | 6.05.2015 / Володимир /
Перегляди
19
/ Коментарі відсутні

Команда  учасників секції художньої гімнастики Володимир-Волинської ДЮСШ ( тренери – Олена Медведюк та Лілія Чорна) взяли участь у ІХ Міжнародному турнірі з художньої гімнастики «Перлина Львова».

Змагання пройшли 1-го – 3-го травня.

Зважаючи на високий рівень учасників турніру, наші юні гімнастки показали непогані результати: Анастасія Марчук і Мілана Довлєтханова посіли четверті місця, Ірина Олійник, Анастасія Гаврилюк – п’яті, Анастасія Планковська, Діана Герасимук, Аня Сидорук, Крістіна Крупкіна, Олена Смоляр – шості місця.

2-го – 3-го травня команди «БРВ-ВІК» провели  поєдинки у дитячо-юнацькій футбольній лізі України. Команди U-15 та U-17 у суботу приймали у Володимирі-Волинському ФК «СДЮСШОР» (Ужгород), за підтримки вболівальників наші земляки виграли з однаковим мінімальним рахунком 1:0.  На виїзді невдача спіткала обидві команди: «БРВ-ВІК» U-14 програв УФК «Карпати» (Львів) 4:1,  U-16  – 2:0.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер