<

Хід реконструкції пункту пропуску «Устилуг»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:58 | 31.03.2015 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Хід реконструкції пункту пропуску «Устилуг» обговорили на засіданні Комісії з питань пунктів пропуску та прикордонної українсько-польської інфраструктури.

Остаточне завершення реконструкції МАПП «Устилуг» та передача його в експлуатацію планується на  грудень 2015 року,- повідомили представники Волинської митниці ДФС учасникам засідання Комісії з питань пунктів пропуску та прикордонної українсько-польської інфраструктури.

Однак, як відомо, нині роботи призупинені в зв’язку з необхідністю проведення археологічного дослідження, оскільки на території пункту пропуску знаходиться пам’ятка архітектури ІХ-ХІІ століття «Городище». Окрім того, є потреба коригування проектно-кошторисної документації, у зв’язку із створенням функціонального модуля «Фільтр пункту пропуску», робочих місць для колег з Республіки Польща з метою впровадження спільного митно-прикордонного контролю на території України, а також виникла необхідність зміни генпідрядної організації шляхом проведення нових тендерних торгів на закупівлю робіт та послуг.

Тим не менше, учасники засідання досягнули  домовленостей щодо реалізації Грантового Договору, укладеного Державною Фіскальною службою України та Міністерством Регіонального розвитку Республіки Польща, який стосується реалізації Проекту «Реконструкція міжнародного автомобільного пункту пропуску «Устилуг».

Довідково: засідання Комісії з питань пунктів пропуску та прикордонної українсько-польської інфраструктури відбулося 19 березня 2015 року в міжнародному пункті пропуску автомобільного сполучення «Рава-Руська – Хребенне» .

Польську делегацію представив Анджей Даугєлєвіч – Директор Прикордонного Управління Головної Комендатури Прикордонної Варти Республіки Польща, а українську – Ігор Тимофєєв – заступник Директора Департаменту – начальник Управління митної логістики та систем митного контролю Департаменту розвитку митної справи Державної фіскальної служби України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця