<

“Герої серед нас” у Володимир-Волинському агротехнічному коледжі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:44 | 14.10.2015 / Володимир /
Перегляди
6
/ коментарів 7

У Володимир-Волинському коледжі, на відділенні “Землевпорядкування” відбулась виховна година “Герої серед нас”, яка присвячена до Дня захисника України. Метою її було показати, що наші захисники України живуть серед нас. 

Вступним словом привітала усіх студентів та гостей Наталія Матусевич, завідувач відділенням.

Микола Фель, завідувач відділенням “Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва” та Ігор Бігун, заступник міського декана, протиірей, завітали до студентів, аби поділитись тим, що бачили і що відчували.

Вони побували у зоні бойових дій, у зоні АТО. Душевні розповіді змушували студентів посміхатись і плакати. Щирість та відвертість двох гостей з війни не залишила байдужим кожного.

Студенти відділеня підготували тематичні вірші та пісні, які лише додавали атмосфери єдності сердець та патріотизму. Підготувались до дійства Світлана Сквіра, Тетяна Сенич, Ірина Пшенко, Анастасія Кабанова.

Наприкінці виховної години усі студенти відділення подякували нашим Героям, за те, що вони воювали там за нас і повернулися живими, та подарували частинку свого тепла у вигляді символічного подарунка з нагоди Дня захисника України.

0AlBfKNYJ_I
7I2EdBamDSM
lDSbR6f6Bjw
TkEm-KNS4Zw
y6ug1-pCJlo1




коментарів: 7
  1. Матусевич Наталії величезне дякую. Людина достойна і заходи завжди проводить достойні. Шкода що не йде в депутати. Такі як вана потрібні людям. І шкода, що такі щенята, які не можуть слово порох вірно написати, мають наглість коментувати гарні заходи.

    • Щоб ви не думали, Микола Леонідович Фель справді служив на сході. Але вже приїлись ці однакові заходи. Солдати, які не можуть правду казати, як їх керівництво під розстріли підставляло. І всюди тих попів сунуть. Нема щирості От тому в тих дітей сидячих такі обличчя…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок