<

Генпрокуратура відповіла на звернення нардепа Гузя про асфальтування вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:45 | 24.11.2016 / Володимир / , , /
Перегляди
12
/ коментарів 5

На звернення народного депутата Ігоря Гузя до Генеральної прокуратури України щодо перевірки ремонтних робіт на двох відрізках дороги на трасі  Т-о3-02 надіслала відповідь, у якій повідомила що перевірка не належить до її компетенції.

bezyimyannyij

Нагадаємо, що звернення нардепа стосувалось ремонту вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському та вулиці Володимирської у Любомлі. Тендер на понад 11.2 мільйони, виділених за рахунок державної субвенції. виграла підрядна фірма з Турійська “Аміла”. Від початку ремонтних робіу ще з середини вересня, роботи гостро критикували активісти, громадскість та представники міської влади.




коментарів: 5
  1. Відсутність прокурорського нагляду, як і “Закон Савченко” мають дві сторони (((

  2. згідні і чекають коли ж то й за них подбають . Можливо шоб кошти не пропали перекинути їх туди , а “Аміла” саме й підходить для таких оборудок ……….

    • звернення по суті неграмотне і непрофесійне , тобто необхідно було звернутися в органи поліції, що займаються економічними злочинами , тобто у відділи захисту економіки поліції з конкретними фактами , тому не зрозуміло чи це непрофесійність чи просто так треба , щоб закрити всю цю аферу …

  3. Не забуавйте чия Аміла і все стане зрозуміло .Майдан нічого не змінив ,як були “любі друзі”і зв’язки злодіів ,так і залишились . Шкода жертв ,бо на іх смертях до влади прийшли ще більші гниди ,ніж були . .

  4. Шановні коментатори згадайте, як під теперішнього генпрокурора перероблявся закон про його призначення. Тобто під Луценка було змінено законодавство України і його призначено на посаду, то це було в їх компетенції і і згідно законодавства. Вже скули болять від цього непотребу. І ще, згідно із “Законом про прокуратуру України” опісля вивчення звернення депутата України вона повинна його спрямувати органу виконавчої влада, якому підслідна дана перевірка для вирішення по суті прийняття законного рішення. А це банальна відписка, бо це стосується міст Волині, тобто Західної України яка нікому з них вже не потрібна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер