<

Гузь, Пальонка та керівники ТМО Володимира вимагали в МОЗ надати місцевій лікарні статус опорної

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:01 | 17.11.2021 / Володимир / /
Перегляди
2344
/ коментарі 3

17-го листопада народний депутат Ігор Гузь, мер Володимира Ігор Пальонка, керівник ТМО Тетяна Ващук та її заступник Віталій Баюн зустрілися в Міністерстві охорони здоров’я у Києві з першим заступником міністра охорони здоров’я України Іриною Микичак. Питання порядку денного зустрічі – надання лікарні Володимира статусу опорної.

Про це нардеп Гузь повідомив у сфоєму фейсбуці. Він та учасники зустрічі записали відеозвернення про її результати.

Так, як зазначив парламентар, раніше вже відбувалася зустріч з попереднім очільником МОЗ Степановим. Тоді дали певний список умов, які потрібно було виконати, щоб в міністерстві розглянули питання та надали лікарні у Володимирі статус опорної.

Проте зустріч 17-го листопада була не такою “оптимістичною”. Не дивлячись на всі виконані умови, а найбільші з них – це близько 20 мільйонів гривень фінансування на медзаклад з місцевого бюджету, ряд документів, які подала госпітальна рада області, у міністерстві сказали, що поставлять питання на паузу.

З таким у Володимирі, відзначили учасники зустрічі, миритися не будуть і спробують довести, що лікарня у районному центрі таки має бути опорною.

“На превеликий жаль, сьогодні оптимізмом ми не запалені. Нам обіцяли, що коли ми виконаємо вимоги, то зроблять лікарню опорною. Я особисто не розумію, над чим вони будуть думати. Це логічно, що центр району, має мати опорну лікарню”, – сказав Гузь.

Як відзначив Ігор Пальонка, мер Володимира, місцева влада і далі націлена підтримувати лікарню, щоб мешканці громади могли отримати комфортні та якісні медичні послуги.




коментарів: 3
  1. про іваничівську лікарню чув, нововолинську чув, за лікарів в локачах чув… я не знав що у Володимирі є лікарня

    • Шо, у Володимирі-Волинському тебе ше не били як у інших перерахованих селах?

  2. Хлопці з контори “За Майбах”, їдучи до чинуш “Зелебобіків”, треба везти їм лантух з грошима. Інакше вас будуть посилати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер