<

Гузь, Матвійчук та Пасевич обговорили з Укравтодором плани ремонту доріг у 2023 році у Володимирській та Нововолинській громадах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:53 | 13.12.2022 / Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
1184
/ 1 коментар

Нардеп Ігор Гузь разом із заступниками міських голів Володимира та Нововолинська Ярославом Матвійчуком та Миколою Пасевичем зустрілися в Києві з заступником керівника Укравтодору Анатолієм Посполітаком.

Під час зустрічі обговорили план з облаштування автошляхів у Володимирській та Нововолинській громадах у 2023 році, – йдеться на фейсбук-сторінці Ігоря Гузя.

Визначили першочергове завдання для Володимира – завершити всі роботи з облаштування вулиці Зимнівської, ремонт якої розпочали ще у 2021 році.

Пріорітетними для Нововолинської громади є виконання ремонтних робіт від повороту з траси Новолинськ-Іваничі до Благодатного, дорога Нововолинськ – Гряди, завершення облаштування траси Р-15 (виконати пішохідні переходи, встановити освітлення, облаштувати тротуари від заправки “ОККО” і до центру професійно-технічної освіти).

“Плани на ремонти доріг в окрузі на початку 2022 року були великі. На жаль, їх через війну реалізувати не вдалося. Сподіваємося, що вдасться спільно попрацювати в напрямку ремонту доріг у 2023 році”, – йдеться у дописі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця