<

Громади Володимира та Нововолинська потрапили у десятку кращих громад України за інституційною привабливістю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 8.02.2022 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
1260
/ Коментарі відсутні

Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» представив триста кращих малих та середніх України громад (до 150 тис. мешканців) станом на 1-ше січня 2022 року.

Громада Володимира посіла у цьому рейтингу шосте місце, Нововолинська громада – дев’яте, повідомляють на сайті міста Володимира.

Зазначають, що рейтинг враховує 40 критеріальних показників та відображає інституційну привабливість громад. Серед критерій, за якими оцінюються громади: наявність конкретних дій у співпраці з іншими громадами, активність громади протягом сталого часу, участь громади в міжнародних проектах, громадський бюджет, інвестиційний паспорт громади,  наявність бренду, стратегії, доходи громади тощо.   

Фахівці фонду «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» керуються інформацію з сайту громади, анкети, яка заповнюється працівниками муніципалітету і надається фондом на запит громади, або департаментами ОДА та облрад, а також з відкритих джерел та громадських звернень з документальними підтвердженнями.

Рейтинг має сукупність суб’єктивних оцінок експертів проекту, які беруть за основу максимально об’єктивну інформацію з доступних джерел.

Нагадаємо: Громади Володимира і Нововолинська очолюють список інвестиційної привабливості на Волині.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця