<

Громада Володимира пройшла відбір проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:46 | 17.09.2021 / Володимир / , /
Перегляди
327
/ Коментарі відсутні

Володимирська ТГ успішно пройшла відбір у проєкті USAID «ГОВЕРЛА» та потрапила до переліку десяти громад Волинської області, які стануть партнерами проєкту «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування».

Мета проєкту – сприяння у просуванні та здійсненні реформи децентралізації шляхом підтримки органів місцевого самоврядування, повідомляють на сайті міста.

“ГОВЕРЛА” – один з найбільших проєктів USAID з підтримки органів місцевого самоврядування і реформи децентралізації, має бюджет 74 млн дол. США і виконується компанією DAI з березня 2021-го по березень 2026-го року.

Управлінська структура проєкту передбачає центральний офіс в Києві та шість регіональних офісів, які охоплять своєю підтримкою сім областей і понад 50 громад.

Підтримка передбачає сприяння здійсненню трансформаційних перетворень на місцевому рівні, посилення спроможності органів місцевого самоврядування та його посадових осіб здійснювати відповідні повноваження.

Для участі у проєкті відділ економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету міськради підготував десять проєктних ідей, які можуть бути розроблені за підтримки USAID “Говерла”.

Серед них: діджиталізація громади, створення центру креативної економіки, індустріального парку, інвестиційного порталу, а також реставрація, пристосування, музеєфікація пам’ятки археології національного значення “Городище – Вали ІХ-ХІІІ ст.”, проведення комплексного аудиту комунальних підприємств громади тощо.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер