<

Громада Володимира попрощалася з Героєм-прикордонником, який боронив Україну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:55 | 30.03.2022 / Володимир / , /
Перегляди
14147
/ 1 коментар

30-го березня у володимирському Соборі Різдва Христового відбулося прощання із загиблим 42-річним прикордонником, жителем села Новосілки Миколою Ткачуком. Герой віддав своє життя, захищаючи Україну від російських окупантів.

Боєць, який багато років служив на заставі імені Івана Пархоменка, загинув поблизу міста Курахово Донецької області, захищаючи нашу державу від окупанта, – повідомляють на сайті міста.

У прощальній церемонії взяли участь рідні та друзі загиблого, жителі громади, а також представники місцевої та районної влади.

«Сьогодні ми втрачаємо наш цвіт. Платою за незалежність України є тисячі людських життів. Ми прокладаємо шлях для майбутнього наших дітей, та не все ж не можемо передати словами біль утрати дружини, яка залишилась без вірного чоловіка, дітей, які втратили люблячого батька, батьків, які похоронили рідного сина», – зазначив міський голова Ігор Пальонка.

Героя поховали у селі Новосілки під оркестровий гімн та прощальні постріли військових. Без батька залишились троє дівчат.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа