<

Громада Володимира попрощалась із військовослужбовцем Володимиром Пухальським

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:04 | 12.04.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
4835
/ коментарі 2

12 квітня у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії у Володимирі відбулась прощальна церемонія з полеглим у бою за незалежність України військовослужбовцем Володимиром Пухальським.

Аби віддати шану Герою та підтримати рідних у скорботі, на церковному подвір’ї зібралось чимало жителів громади, а також побратими та друзі захисника, повідомляють у фейсбуці громади.

38-річний Володимир Пухальський свого часу працював охоронцем на місцевих підприємствах, але вирішив змінити цивільну роботу на військову службу після того як виникла реальна загроза повномасштабного вторгення росії в Україну.

Відтак у грудні 2021 року Володимир вступив до лав ЗСУ за контрактом, пішовши тим самим по стопах свого батька – колишнього військовослужбовця та учасника АТО.

З перших днів відкритої агресії рф проти нашої держави Володимир Пухальський брав участь у боях за Київщину. Деякий час рідні не мали з ним зв’язку і він вважався зниклим, проте днями стало відомо про загибель Володимира. У нього залишилися батьки та молодший брат.

Нагадаємо: Кортеж з тілом Героя Володимира Пухальського прибув до Володимира

Інтернет-видання «БУГ» висловлює щирі співчуття рідним та близьким Героя!




коментарів: 2
  1. Земля пухом герою ,смерть кацапським ублюдкам і їх приспішникам в Україні !

  2. Господи,прийми душу р.б.Володимира. співчуття родині.. дуже шкода,що такі молоді хлопчики гинуть на війні,яку розпочав нібито “братній” народ! Прощення їм не буде ніколи. Смерть ворогам! За одного українця знищте 50 ворогів,побратими Володі. !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер