<

Громада Володимира стала членом Волинської економічної ліги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:18 | 16.06.2021 / Володимир / , /
Перегляди
222
/ коментарі 4

15-го червня голова міської ради Володимира Ігор Пальонка узяв участь у звітно-виборному засіданні Асоціації органів місцевого самоврядування Волинської області «Волинська економічна ліга». Відбулась зустріч у Волинській торгово-промисловій палаті, де зібрались голови громад, члени асоціації, представники  Волинської ОДА та обласної ради, а також органів місцевого самоврядування.

В ході зустрічі обговорювалися проблеми громад області, результати існуючої співпраці між ними, прийом нових членів асоціації, основні принципи роботи Волинської економічної ліги у 2021-2022 роках та підписання Меморандуму про співпрацю між Волинською економічною лігою та Волинською торгово-промисловою палатою, – повідомляють на сайті міста.

У рамках зустрічі у лігу прийняли нових членів асоціації, до якої увійшли Володимирська, Нововолинська, Мар’янівська та Литовезька громади. Cформували концепції проектів, а також обговорили основні проблеми та перспективи розвитку громад Волині. У кінці засідання  всім присутнім засновник ООО «Агро-еко-актив» Олександр Гавриш  презентував інвестиційний проект «Вирощування енергорослин на малопродуктивних землях», які на сьогоднішній день вдалося реалізувати у ході партнерства.

За словами новообраного голови асоціації В’ячеслава Католика, кандидатуру якого підтримали голосуванням присутні члени Волинської економічної ліги, наразі головна ціль – це запровадження ефективного механізму, пошук та виявлення точок економічного зростання, впровадження спільних проектів розвитку, процвітання громад Волинської області та їх плідної роботи.

Довідково: «Волинська економічна ліга» – це асоціація регіонального масштабу, яка створена 1 лютого 2019 року на платформі аполітичного партнерства між громадами Волинської області. Головною  метою співпраці асоціації з органами місцевого самоврядування є сталий економічний розвиток регіону.




коментарів: 4
      • Легко меру бути романтичним за наші кошти! Адже всі асоціації та програми не безплатні, а оплачуються із бюджету міста. Крім цього, витрачаються кошти і робочий час на поїздки. Мер має працювати, а не кататись по всій Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа