<

Готовий проект на ремонт Зимнівської у Володимирі: Служба автодоріг Волині розпочне тендер

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:32 | 3.06.2021 / Володимир / /
Перегляди
907
/ коментарі 3

Робочий проект на ремонт вулиці Зимнівській у Володимирі уже готовий. У Службі автомобільних доріг Волині готові розпочинати тендерну процедуру для визначення підрядника.

Про це повідомив перший заступник міського голови Володимира Ярослав Матвійчук у фейсбуці.

Зустріч з керівництвом Служби автомобільних доріг Волинської області відбулося 1-го червня, зазначає Матвійчук.

Вдалось обговорити ключові моменти майбутнього ремонту вулиці Зимнівської та теперішніх ремонтних робіт на вулиці Устилузькій.

“Передали робочий проект на ремонт Зимнівської, тож уже найближчим часом розпочнуться відповідні тендерні процедури”, – йдеться в дописі.

Щодо Устилузької вулиці, зазначає перший заступник, то при сприятливих погодних умовах ремонті роботи на цій вулиці повинні бути повністю завершені вже у червні цього року.

Прийняли рішення наступного тижня провести узгоджувальне засідання проектної групи Служби автомобільних доріг з проектною групою, яка проектує тротуари по місту, аби синхронізувати відповідні роботи та узгодити параметри робіт, пише офіційний сайт міста.




коментарів: 3
  1. Швидше би вже розпочали тендер на засипання тої злощасної ями біля хан елєкторобау. Бо вже не одне колесо туди влетіло та на тому місці від вдячних шоферів було випущено не один десяток гарних слів. . Та певно я її сам раніше залатаю…

    • І на 5му дорога вже розвалилася… Зате у відділі комунального господарства в міськвиконком завжди зачинені двері після обіду… Думаю начальник в цей час особисто ходить по місту та рахує ями а не займається в робочий час особистими справами…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа