<

У Зимнівській ТГ правопорушень стало менше: поліцейський офіцер громади Орест Бабій розповів про свою роботу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:05 | 15.11.2021 / Володимир / , , , /
Перегляди
1042
/ Коментарі відсутні

Поліцейський офіцер Зимнівської громади Орест Бабій розповів про особливості своєї роботи. Наскільки важливо чути кожного мешканця громади та мати підтримку зі сторони влади.

Орест Бабій майже два роки живе та працює на території Зимнівської громади. Суть його роботи полягає в тому, що люди можуть звертатися до поліцейського вдень та вночі, і його обов’язком є допомагати кожному з них, повідомляють на сторінці Поліції Волинської області в фейсбуці.

До його обов’язків входить патрулювання території, проведення профілактичних бесід з громадянами та навіть з найменшими мешканцями громади. Поліцейський закликає їх бути законослухняними, розповідає про права й обов’язки, пригадує з ними правила дорожнього руху та особистої безпеки, йдеться в пості.

Голова Зимнівської ТГ В’ячеслав Католик відзначає, що з появою поліцейського офіцера громади, населення відчуло присутність правоохоронця на території:

«Поліцейський офіцер громади відкритий, його контакти майже всі мають та досить часто звертаються за допомогою. Люди задоволені, адже він оперативно реагує на всі звернення. Дякую поліцейському за таку хорошу роботу. Я впевнений, що завдяки його чіткій позиції кількість злочинів зменшується», – наголошує Католик.

Також з появою ПОГа у Зимнівській громаді значно знизився рівень злочинності та правопорушень. Цьому суттєво сприяє автомобіль, який завжди заправлений пальним та містить усе необхідне поліцейське спорядження.

До прикладу, одного дня допомоги потребувала пані Ніна: під час негоди, у неї на подвір’ї обвалилася частина дерева. На жаль, обрізати та прибрати гілля було нікому, тому жінка звернулася до поліцейського. У нагоді стала бензопила, яка в Ореста постійно з собою у службовому авто.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа