<

Гірка для санчат чи проїжджа частина: що буде з льодяним спуском біля Василівської церкви у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:44 | 28.12.2021 / Володимир / /
Перегляди
2972
/ коментарів 5

Мешканці Василівської та прилеглих вулиць у Володимирі поділилася на два табори. На тих, хто підтримує дитячі забавки та сам охочий спуститися з гірки на санчатах, і тих, в чий паркан та дерева бешкетники, часом, в’їжджають.

Зима, мороз, ожеледиця – діти тягнуть санчата на популярну в Володимирі гірку біля Василівської церкви, де достатньо крутий спуск та завжди людно.

Гірка приносить багато радості її відвідувачам, проте люди, які живуть поблизу “атракціону”, скаржаться, що дітлашня в’їжджає в їх паркан, ламає молоді дерева та залишає за собою багато сміття.

Мешканці території біля гірки неодноразово засипали її піском та робили зауваження дітям, проте рух на тому місці не вщухає.

Міського голову Ігоря Пальонки запитали на брифінгу 28-го грудня, що він думає стосовно цієї ситуації та як може запропонувати вирішити цей конфлікт.

“Я дав доручення КП “Полігон” поставити на даній території смітник. Щодо катання дітей на проїжджій частині, ми з робочою комісією оглянемо цю територію та вирішимо, що робити з гіркою”, – повідомив міський голова.

Отож чи буде гірка надалі радувати дітлахів та приносити дискомфорт жителям прилеглих будинків, за словами мера, стане відомо найближчим часом.




коментарів: 5
  1. За радянських часів у Володимирі були гірки в парку ім. Гагаріна якщо хтось пам’ятає. Потім побудували там будинок а за дітей ніхто не подумав. Ось і знайшли місце де можна покататись. А інших варіантів в місті не має.

  2. Кому там діти мішають ,споконвіку на цій гірці була ковзанка і ніяких сварок ні з ким не було .

  3. Скільки радості дітям, які катаються на цій гірці! Я й сам пригадую, як в дитинстві ми там каталися з друзями! Люди добрі, не робіть проблеми там , де її немає. Тільки й радості дітям, що покатаються на санках чи льодянках. Не так то багато розваг для дітей у Володимирі.

  4. 35 років назад завжди на тій гірки каталися і забора там не було ,а люди як би могли, то загородили собі горку разом з церквою ,побудувалися на болоті а тепер їм мішають діти ,чим раніше думали

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер