<

Футболістка з Володимира – у трійці кращих бомбардирів жіночого чемпіонату України

14:05 | 28.05.2023 / Володимир / , /
Перегляди
728
/ Коментарі відсутні

Півзахисниця ЖФК «Ладомир» із Володимира Вікторія Гірин увійшла в трійку кращих бомбардирів чемпіонату України з футболу серед жінок. Спортсменка забила у ворота суперників 36 м’ячів.

Про це пишуть Волинські новини.

У бомбардирських перегонах уродженка Маневиччини поступилася лише Поліні Янчук із криворізького «Кривбасу» (37 м’ячів) та Яні Калініній із полтавської «Ворскли» (39 м’ячів).

До слова, ЖФК «Ладомир» за підсумками сезону чемпіонату України з футболу, який завершився 27-го травня, зайняв п’яте місце в турнірній таблиці.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Вікторія Гірин розповіла, що засмутилася через те, що не вдалося виграти бомбардирські перегони. Однак дівчина не вбачає в цьому чогось поганого. Як додала, ні керівництво, ні сама футболістка такого завдання не ставили.

«Для нас більш важлива командна гра й результати. У цьому сезоні ми пʼяті, а це означає, що піднялися на одну сходинку вище у порівнянні з минулим. Тому вважаю сезон 2022/23 для команди «Ладомир» успішним.

Після короткого відпочинку ми розпочнемо підготовку до нового сезону. Очікувано, що команду поповнять молоді гравчині, які достойно показали себе в дівочому чемпіонаті U-16», – зазначила Вікторія Гірин.

Нагадаємо, «Ладомир» із Володимира – єдиний клуб із Волині в чемпіонаті України з футболу. Крім того, команда Олега Борніка виступала в чемпіонаті з футзалу, де цьогоріч уперше в історії стала переможницею.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер