<

Футбол, виставка зброї, благодійний ярмарок, екскурсія: як відзначають День міста Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:14 | 31.07.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1392
/ 1 коментар

30-го липня продовжилися благодійні та культурні заходи з нагоди 1034 річниці від дня заснування Володимира, які розпочалися 28-го липня.

Цього дня були заплановані декілька дійств на різних локаціях з благодійною метою – збору коштів для наших захисників. Так на стадіоні “Олімп” пройшов футбольний турнір “Кубок Володимира”. У галереї КМЦ Микола Матусевич провів виставку старовинної зброї та розповідав про цікаві артефакти. Там згодом нагородили переможців конкурсу дитячих малюнків “З любов’ю у серці до рідного міста”.

Біля історичного музею краєзнавці провели для всіх бажаючих екскурсію-квест “Чи знаєш ти історію Володимира?” та показали міні сценку із життя Омельяна Дверницького. На площі Київстар організував плетіння маскувальних сіток та виготовлення дитячих малюнків і патріотичних браслетів для наших військових.

Також біля Культурно-мистецького центру пройшов благодійний концерт від ансамблю “Секвенція“ та ансамблю мідних духових інструментів вихованців місцевої Дитячої музичної школи. Згодом усі бажаючі могли придбати вироби місцевих народних умільців на благодійному аукціоні “Мистецький штурм”, де виставлялися різьблені яєчні шкарлупи від Анатолія Бойка, мальовані і вишиті бісером картини, набір писанок декоративні шкатулки, ляльки-мотанки та багато іншого.

Захід проводив ведучий з Луцька Сергій Абрамов. Під час музичної паузи виступав колектив “ХарВол”. Не всі лоти вдалося продати під час аукціону, тож вони перейдуть в онлайн-формат та будуть виставлені на сторінці КМЦ. Про це БУГу розповіла організаторка Оксана Спольська.

Також протягом дня продовжувала діяти фотосесія у парку Слов’янському, де також збирали кошти на потреби бійців нашої 14 бригади. Під вечір всі охочі могли насолодитися класичною музикою на благодійному вечорі від симфонічного ансамблю вихованців Дитячої музичної школи, який проходив у Церкві святого Йосафата.

Нагадаємо, організатори заходів розповідали БУГу, що усі локації розміщенні у різних місцях, щоб запобігти великому скупченню людей. Водночас у разі повітряних тривог, відвідувачі зможуть спуститися в укриття, що знаходяться неподалік визначених місць.

Як відзначатимуть День Володимира 31-го липня дивіться у програмі.




один коментар
  1. Трохи страшнувато нині на ярмарки та інші масові заходи ходити, так що намагаюся утримуватися. А в благодійності можна і через віоліті поучастувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок