<

Футбол, файтинг та авторалі: для дітей провели кібертурнір у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:43 | 24.12.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
188
/ Коментарі відсутні

19-го грудня у Володимирі пройшов кібертурнір для дітей та молоді нашої громади. Захід проводився у культурно мистецькому центрі ім. Шевченка.

Турнір відбувався на ігрових платформах PlayStation 4 і тривав із 12:00 до 18:00. За цей час захід відвідало понад 60 осіб, віком від восьми до 30-ти років.

Хтось був на увесь ігровий день, частина учасників була в першій половині дня, інша в другій, а хтось і по два рази приходив із перервою на обід.

На турнірі грали у популярні серед підлітків та молоді ігри, такі як: авторалі, хокей, футбол, файтинг тощо. Всі ігри будувались за принципом командної гри.

Наприклад, футбол чи хокей грали 2 на 2, а от автомобільне раллі проходило один проти одного, де екран розділявся на дві частини і кожен автогонщик їхав по своєму на трасі і досягав фінішу.

Багато емоцій приніс файтинг, де кожен із гравців приміряв на себе роль одного із бійців, і вступав у бій проти інших. Це було не лише цікаво, але місцями дуже емоційно, коли на останніх секундах боєць вдалим прийомом, буквально «виривав» перемогу у свого ігрового суперника.

Даний захід для юних, і не тільки, жителів нашої громади організували ГО «Зелений маяк» і Управління з гуманітарних питань міськвиконкому, з допомогою Молодіжної ради міста.

“За словами керівника ГО «Зелений маяк», такого плану заходи будуть проводитись і у 2022-му році, щоб як сказала одна із учасниць, яка навчається у «місті Лева» – «Я думала таке тільки у Львові буває» – вона була здивована тим, що такі цікаві сучасні події є і у нашому Володимирі.

Ми намагаємось не лише провести ігри, але і зробити з них частинку шоу, із тематичним оформленням, набором ігор, плакатів, атмосфери в цілому. Також розвитку дитячих та молодіжних заходів, сприяє допомога із боку влади, нашої міської територіальної громади. Адже попереду вистачає цікавих подій та спільних проектів на 2022 рік” – зазначив керівник ГО «Зелений маяк» Руслан Бормовий.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця