<

Фракція “УКРОП” Володимир-Волинської міської ради прозвітувала за другий рік роботи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:00 | 3.12.2017 / Володимир / /
Перегляди
6
/ 1 коментар

1-го грудня у приміщенні Володимир-Волинської міської ради відбувся звіт депутатів міської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ “УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП”. Про пророблену роботу за 2017 рік. Перед прихильниками, членами партії звітували голова фракції Сергій Радкевич, депутати Світлана Федонюк та Валерій Олексюк.

На заході був присутній помічник депутата Волинської обласної ради Назар Недбайло, який вручив подяки за активну участь у житті партії її прихильникам. Окрім того, головою партійного осередку Сергієм Радкевичем були вручені партійні квитки «новоспеченим» партійцям.

ЗВІТ ФРАКЦІЇ

З початку своєї роботи депутати фракції зосередили увагу як на загальноміських проблемах, так і на особистих проблемах містян. З цією метою нами іще у 2015 році умовно було розділено місто на чотири квартали за якими було закріплено депутатів з нашої фракції.

Що вдалося за цей період зробити, основні напрямки:

– продовжує свою роботу постійно діючий офіс партії, в якому на постійній основі надавалась кваліфікована юридична допомога, консультації, допомога в підготовці правових документів, позовів до суду та представництво у суді

– за звітний період депутатами фракції було підготовлено 27 звернень, 11 запитів

– проведено 54 прийоми громадян, на яких було прийнято 89 жителів

– проведено вісім зустрічей із виборцями

– надавалась кваліфікована юридична допомога, консультації, допомога в підготовці правових документів, позовів до суду та представництво у суді.

Бюджет міста

– брали активну участь у складі робочої групи по розгляду бюджетних запитів з метою формування бюджету на 2018 рік.

– прикро те, що повторилась минулорічна ситуація прийняття бюджету на 2017 рік, наша фракція наполягала не приймати його поспіхом, а лише після прийняття ДБ України, яким частково було змінено базу оподаткування, що як ми бачимо вплинуло на загальне перевиконання, що не дає змогу використати частину надходжень на потреби міста в поточному році. Ми попереджали про це на сесії під час прийняття бюджету міста.

Програма «Безпечне місто»

– депутати нашої фракції активно долучалися до виконання цієї програми – результат роботи можна побачити на пішохідних переходах з підсвіткою зебри сучасними приладами поруч із ДНЗ, школами та у найбільш проблемних місцях.

– депутат Олексюк Валерій власноручно виготовив підсвітку дорожнього знаки пішохідний перехід у військове містечко (перехід до Юріївської церкви).

– на сьогоднішній день вже облаштовано більше двох десятків пішохідних переходів у місті.

– на виконання звернень депутатів фракції було відновлено вуличне освітлення по чотирьох вулицях та одній прибудинковій території.

Молодь та спорт

– спільно з Фондом Ігоря палиці «Тільки разом» на міському стадіоні «Олімп» було облаштовано сучасні майданчики для дітей та підлітків.

– вже стало традицією до Дня міста брати активну участь у святкуванні, а саме, вперше у цьому році  самостійно розбудували  сучасну трасу  та  провели спортивні змагання з мотокросу міжобласного рівня.

– також нами було частково профінансовано спортивні змагання до Дня міста «Володимирські висоти»

– на умовах спів фінансування жителів одного із ОСББ та  Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» було облаштовано дитячий майданчик, при цьому були заощаджені значні кошти, адже депутати нашої фракції встановили його самостійно.

– на 2017 рік Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» було виділено кошти для шести стипендіатів з ДЮСШ тощо.

Школи та ДНЗ міста

– другий рік поспіль вихованці дитячих садочків нашого міста отримали іграшки, дитячі книжки та солодкі подарунки до дня Святого Миколая.

– до Великодніх свят депутатами фракції та нашими прихильниками від «УКРОПу» було безкоштовно завезено  пісок у дитсадки, деякі ОСББ та пісочниці міського стадіону «Олімп».

– у міській гімназії спільно з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» було облаштовано центр ігор та розваг для дітей «Фіксики».

– вже традиційно, діти які мають нагороди за перемоги у різноманітних конкурсах та олімпіадах, та діти з особливими потребами отримали безкоштовні путівки в «Артек Буковель».

– ДНЗ міста отримали нові меблі – столи.

– на умовах спів фінансування з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» було придбано телевізор у ЗОШ № 3.

Комунальна сфера міста

– коштом депутатів та членів нашої партії було проведено роботи по грейдерованою  та підсипанню  щебнем вулиць Ільїна,  Г. Проскури тощо.

– до Великодніх свят членами нашої партії було надано спецтехніку та профінансовано вивіз сміття з міського кладовища.

– на виконання наших запитів до ДП «Волиньоблавтодор» щодо облаштування вулиць міста, які вони обслуговують дорожньою розміткою та «зеброю», а також обладнання з’їздів з тротуарів на пішохідні переходи, для людей з вадами, похилого віку, батьків з візками малолітніх дітей – частково було виконано.

– депутати нашої фракції, зокрема Світлана Федонюк активно долучилися до захисту скульптури  Данилу та Васильку у міському сквері, яку планували перенести в інше місто.

– власним коштом депутата Радкевича С.Л. було виготовлено проект на облаштування бруківкою тротуару та реконструкцію вулиці «Небесна сотня» з урахуванням нових паркомісць.

– депутатами фракції було проведено ряд заходів по благоустрою міста, зокрема прибирання території поруч із річкою Риловиця (майбутньої відпочинкової зони) та прибудинкових територій у військовому містечку.

– власним коштом виготовлено відбійники для автотранспорту для захисту зеленої зони, газону поруч прибудинкових територій, забезпечили фарбою для відновлення огорожі, лавок, та проведено реконструкцію та ремонт елементів дитячого майданчика

– було підготовлено пропозицію по облаштуванню та озелененню клумб в центрі міста та зобов’язано підрядників облаштовувати газони по закінченню роботи по вимощенню тротуарів бруківкою, зокрема вул. Ковельської.

Сприяння та допомога у створенні ОСББ та вуличних комітетів

– була надана допомогам та правова підтримка у створенні нового вуличного комітету, що по вулиці Івана Пархоменка.

– залишається не вирішеним питання у створенні вуличного комітету по вулиці Київська, С. Ковалевської, Соломії Крушельницької, Винниченка, Лотоцького, провулок Олімпійський.

– за ініціативою громади, що проживає на вулицях С. Ковалевської, Соломії Крушельницької, Винниченка, Лотоцького, провулок Олімпійський виготовлені проектно-кошторисні документації за кошти громадян на проведення капітального ремонту цих вулиць, що дасть змогу першочергово провести ці роботи та виділити кошти з місцевого бюджету міста, дане питання перебуває на постійному контролі депутатів фракції.

– завершено роботи по капітальному ремонту вулиці Київської, яка облаштована тротуаром на умовах спів фінансування із жителями даної вулиці.

– у гуртожитку, що поряд із автостанцією на умовах спів фінансування було облаштовано спільну для всіх мешканців ванну кімнату за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»

Різне

– проявили активну позицію у захисті телетрансляції аналогового телебачення з метою захисту найбільш соціально незахищених мешканців.

– також у захисті відстоювали інтереси збереження ТМО нашого міста

– ліквідація нелегального грального бізнесу міста

– за ініціативою депутата Радкевича С.Л. було запроваджено «Бюджет участі» (громадський бюджет), конкурс проектів вперше відбувся у поточному році, а депутати фракції та члени партії активно долучилися до написання проектів й два з яких буде впроваджено у 2018 році.

Більш детальну інформацію щодо роботи фракції «УКРОП» та окремо кожного депутата можна отримати в офісі за адресою вул. Ковельська. 42.




один коментар
  1. що тут говорити , володимирський Укроп – чисто провладна фпакція , яка правда часом маскується , подивіться як вони голосують , та і пооекти мають спільні з депутатами з провладної коаліції Верховної Ради…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа