<

Фракція БПП “Солідарність” у Володимир-Волинській міськраді прозвітувала за черговий рік роботи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:18 | 3.12.2017 / Володимир / /
Перегляди
5
/ коментарі 4

Традиційно листопад-грудень є місяцями коли звітують депутати за пророблену роботу протягом поточного року. Фракція БПП “Солідарність” Володимир-Волинської міської ради не стала виключенням і 30-го листопада провела публічний звіт.

Щоправда в повному складі фракція не змогла зібратися. Дехто з депутатів був відсутній чи то за станом здоров’я, чи то у відрядженні, а дехто відстоював школу-інтернат у місті.

ЗВІТ ФРАКЦІЇ

Шановні друзі!

Сьогодні фракція політичної партії БПП «Солідарність» вдруге звітує про роботу у якості депутатів Володимир-Волинської міської ради сьомого скликання, виконуючи ст.16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад».

Безперечно, депутати нашої фракції впродовж року проводили зустрічі з виборцями у своїх округах, були присутніми на заходах з облаштування та благоустрою території округу, проводили особистий прийом громадян з метою вивчення, узагальнення та ефективного розв’язання їхніх проблеми та врахування пропозицій щодо депутатської діяльності.

Приємно зауважити, що склад нашої фракції у Володимир-Волинській міській раді не змінився. До неї, як і на початок депутатської каденції входить восьмеро депутатів: Вадим Василюк, Валентин Вірковський, Надія Замрига, Валерій Зінкевич, Андрій Принда, Микола Савельєв, Олександр Токовий, Григорій Цаль-Цалко – голова фракції.

Фракція демонструє злагодженість у роботі, прагматичний підхід до депутатської діяльності, готовність до компромісу із представниками інших політичних сил.

Водночас, депутати фракції є абсолютно незалежними у прийнятті рішень, висловлюванні власної думки з того чи іншого приводу, не обмежені у депутатських ініціативах.

Впродовж звітного року депутатами Володимир-Волинської міської ради було підтримано 5 запитів від депутатів фракції: по два запити від депутатів Савельєва і Цаль-Цалка, один – від депутата Вірковського.

Нами подано ряд звернень до міської влади: 3 особистих і 2 спільних звернення подав депутат Валентин Вірковський, по одному – депутати Андрій Принда та Микола Савельєв.

Про роботу постійних депутатських комісії з питань соціального захисту населення та у справах учасників бойових дій та членів їх сімей та з питань ЖКГ та земельних відносин звітували їх голови, депутати Надія Замрига та Григорій Цаль-Цалко, і більшістю голосів на сесії роботу цих комісій визнано задовільною.

Хочу сказати, що депутати нашої фракції дотримуються дисципліни під час здійснення своїх повноважень, не дозволяють пропусків засідань постійних комісій та сесій без поважних на то причин.

Відповідно до нововведень у законодавстві усі депутати фракції Політичної партії БПП «Солідарність» у Володимир-Волинській міській раді вчасно та правильно подали електронні декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік згідно з Законом України “Про засади запобігання і протидії корупції”.

Вони перебувають у вільному доступі у Єдиному електронному реєстрі декларацій на сайті Нацагентства з питань запобігання корупції.

Ще на початку своєї депутатської діяльності ми визначили, що основними пріоритетами для нас є

  • благоустрій міста,
  • розвиток інфраструктури,
  • забезпечення комфортного проживання людей;
  • підвищення рівня соціального захисту населення,
  • розвиток освіти та медицини;
  • сприяння самоорганізації населення для вирішення проблем спільної власності,
  • формування громадянської свідомості та активності.

Саме тому у 2017 році депутати фракції брали активну участь у формуванні та внесенні змін до міського бюджету, вирішенні земельних та майнових питань, ухваленні рішень з питань житлово-комунального господарства, а також щодо розвитку галузей освіти, медицини, культури, соцзахисту тощо

Можу з упевненістю сказати, що роботу наших депутатів у постійних комісіях міської ради можна назвати конструктивною, ефективною та спрямованою на захист потреб виборців усієї міської громади та виборчих округів зокрема.

До виконання основних депутатських обов’язків – участі у сесіях ради – наші депутати підходили зважено та обдумано, попередньо опрацювавши усі проекти рішень та виробивши принципову позицію з кожного конкретного питання.

Ми ніколи не пропонували сесії прийняття популіських рішень, намагалися контролювати відповідність проектів чинному законодавству.

Виступи депутатів фракції завжди аргументовані та справедливі.

Вважаємо, що наша фракція працює професійно та цілеспрямовано, постійно впроваджуючи в життя передвиборні програми, дбає про ввірені їй округи та добробут мешканців міста в цілому. Переконаний, що в подальшому депутатська діяльність буде провадитись на засадах конструктивних дій на благо територіальної громади міста.

Підсумовуючи звіт, дозвольте привітати усіх колег з наступаючим днем місцевого самоврядування  висловити переконання, що наша спільна робота для громади міста буде конструктивна та ефективна а жителям нашого прекрасного древнього міста з нагоди наступаючих новорічних та різдвяних свят побажати благополуччя у новому році та Божого благословення.




коментарів: 4
  1. просто тобі партійний з”зд часів застою. КПРС-БПП. жодного живого слова. про що звіт?

    • кажуть , що одностайні , а зібралося троє з вісьми депутатів ( що не могли перенести звіт на іеший день ) , кажуть що працюють конструктивно та ефективно як депутати , на самому ділі хадять на сесії, щоб піднімати тільки руки , кажуть , що контролюють відповідність проектів чинному законодавству- а голосують , щоб юристи не перевіряли , як вони працюють на самому ділі – ось так насправді працює фракція БПП у міській раді – точно як їхній ЛІДЕР -говорять одне ніби правильно а на ділі поступають зовсім по іншому…

  2. Саме так.Вичерпно і лаконічно про роботу БПП. Як розшифровується самі знаєте

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер