<

Фракції ВО “Свобода” прозвітувала за рік роботи у Володимир-Волинській міській раді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:55 | 14.02.2017 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарів 6

В 2015 році я, Сергій Коба, вдруге став депутатом Володимир-Волинської міської ради та очолив фракцію ВО “Свобода”, до якої увійшли всі троє депутатів, обраних за списками цієї політичної сили. Крім мене ще Андрій Хілінський та Ірина Мельник.

Щороку протягом попередньої каденції, я як депутат та керівник фракції щорічно звітував про свою роботу перед громадою міста, як цього вимагає закон. Цей рік не є виключенням.

Протягом 2016 року депутати-свободівці були присутні майже на всіх засіданнях сесій, окрім випадків, коли мали поважні причини. Також сумлінно працювали в комісіях ради та приймали активну участь в роботі органу місцевого самоврядування.

Мені в цій каденції депутати довірили очолювати чи не найбільш відповідальну комісію ради – бюджетну. Усвідомлюю, якою важливою є ця робота, але вона дає мені можливість детально вивчити всі проблеми та надбання, якими живе наше місто, вимагає вникнути у конретні аспекти бюджетних процесів, і хоч займає багато часу, але й дає свої видимі результати.

Зокрема, хочеться наголосити, що бюджет міста у 2016 році був суттєво перевиконаний. Було проведено велику кількість робіт у галузі ЖКГ, асфальтуванні доріг, медицині, освіті та багатьох інших сферах. Думаю, кожен мешканець міста може самостійно дати свою оцінку виконанню цих заходів. Особисто я, як голова бюджетної комісії робив усе, щоб кошти міського бюджету були направлені на ті роботи та об’єкти, де вони дійсно потрібні першочергово, а також були прозоро використані.

З моєї ініціативи було створено робочу групу з перевірки фактів закупівель товарів у державних установах. Я брав активну участь у засіданні робочої групи з питань визначення потреб бюджетної сфери на 2017 рік. В ході цієї роботи ми відвідали усі міські бюджетні установи та організації міста, вивчили їхні плани та потреби на прийдешній рік, встановили пріоритети.

В тому числі за зверненнями та за підтримки депутатів нашої фракції на закріплених округах було проведено цілий ряд робіт з благоустрою територій: асфальтування вулиць Львівська, Дрогобицька, Кальнишевського, Січових Стрільців, Туполєва, зроблений капітальний ремонт даху по вулиці Роксолани, 8, встановлено вуличне освітлення облаштовано бордюри на вулиці Туполєва.

Вже шостий рік я займаюсь розв’язанням проблеми забруднення навколишнього середовища Володимир-Волинською птахофабрикою. Цей рік не є виключенням. Ряд позитивних зрушень після безлічі звернень та запитів там таки відбувається, але треба визнати, ще дуже далеко до ідеалу.

Як керівник Волинського комітету гуманітарного забезпечення війська мушу прозвітувати і про допомогу нашим бійцям на Сході України та їх родинам, які залишились на теренах Волині. За час роботи вдалось надати технічну, матеріальну, продуктову та інші види допомоги на загальну суму близько 7 мільйонів гривень.

Разом з однопартійцями та прихильниками з інших районів області, ми брали активну участь у роботах з відновлення історичної форми однієї з перших повстанських баз підрозділів УПА  в урочищі “Вовчак”.

Депутати проводять активну роботу з населенням міста, зокрема, організовують збори, ведуть особистий прийом громадян, вивчають проблеми, та по можливості намагаються їх розв’язати.

Це лише перший рік моєї роботи в цій каденції. Є багато планів, задумів які вважаю своїм обов’язком втілити в життя, внести свою частку, щоб у нашому місті кожному жилося комфортно.




коментарів: 6
  1. тепер коба точно скоро добудує свою хатинку , адже залишається депутатом і ще головою бюджетної комісії , де співвідношення голосів 5 до 1 на користь влади , а отже на користь Саганюка та Коби .

    • а як розуміти те , що депутат Коба голосував проти того , щоб була здійснена перевірка Кру правильності виділення бюджетних коштів

      • То як коба буде за таке голосувати? Ви всі подивіться за рік його і двох напарників як вони голосували. Пройдисвіти!!!

      • шо то за хрущ мною підписався? мало власної фантазії – іди в політику, в партію жуків і самозадовільників, будеш холуївські кури жерти і файки перевантажувати, бо так любити Україну – то по-справжньому.

    • Славіку, далебі мені наснилось шо то твоїх комашиних лапок чорна справа – ше одно горнєтко кави замовити. ой дивись мені, славіку, як багато кави п’єш, то серце не витримає. бережи себе, весна не за горами. депресивний період. Бережи. Славіку…

  2. Тута його звіт можна описати пару словами. “Я продався меру, але не з часів депутатства, а з часім Майдану” Якби жив Бандера то таку гниду розтріляв зразу, а не тіки його, а ще двох дупутатів. Папський андон яя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця