<

Фото дня: у парку «Слов’янський» у Володимирі невідомий порізав банери з малюнками вихованців художньої школи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 25.07.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1980
/ коментарів 5

Володимирська дитяча художня школа ім. М. Рокицького вже два роки поспіль проводить тематичні виставки учнів школи «під відкритим небом» у парку «Слов’янський».

Та цього разу невідомий вандал вирішив порізати банер з малюнками двох учнів школи, повідомила директорка начального закладу Катерина Юрчук у фейсбуці.

“Дуже шкода, що ця людина навіть не подумала що вона чинить, які почуття відчують діти, які малювали, викладач який готував виставку, працівники які монтують її, організатори які фінансують цю виставку, і врешті перехожі, які бачили що робота порізана…Для мене це є загадкою, як і для більшості людей”, – йдеться у дописі.

Директорка наголосила, що виставка вихованців художньої школи «Я і Європа – вільний світ» розрахована милувати око жителів громади, виховувати любов до мистецтва, та підтримувати талановитих діток Володимира.




коментарів: 5
  1. На фото з малюнком Комар Аліни, на стовбі видніється камера. Хай місто покаже куди пішли гроші на відеонагляд. Адже їх в першу чергу і ставили для таких випадків

    • 1000% це вже не перший подібний інцидент в парку. Надіюсь що все таки знайдуть. І все таки покарають.

  2. Внас ще неперевелись Vиродки Нашоі Землі Що наВолодимиріі Що в Нашій Украіні.Бог ім судья а не Я живутть. Неправельні зайди в моему та вашому місті
    Хто мешкае Тут. А Де Батьки іхні ім все про”ом де вони живутть? Хочуть далі Варвсрами та москалями. <<Ми культуру та красу нестворювали та та недавали Нашим Нащадкам.А ще куди дивитсья наша поліція защо платимо податки якщо без наксзово та немае вихованосьті В Нашому молодому поколіні.

    • І то ше при тому, шо приставку “волинський” забрали.
      Страшно подумати шо було б, якби ні..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця