<

Фото дня: біля банків у Володимирі утворилася черга з пенсіонерів, які хочуть отримати допомогу від ООН

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:35 | 20.07.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
18126
/ коментарів 8

20-го липня біля державних банківських установ у Володимирі утворилися черги з пенсіонерів, які намагалися подати документи на допомогу від ООН.

Люди прийшли від самого ранку. Бажаючі оформити допомогу скупчилися біля відділень Ощадбанку та ПриватБанку, вони не поміщалися на тротуарі та виходили на проїжджу частину. Схожі черги помічали й у Нововолинську, але станом на обідню пору там людей уже поменшало.

До слова, грошову допомогу від ООН можна заповнити і в онлайн-формі через соціальну платформу єДопомога. Йдеться про тих людей, які не мають статусу внутрішньо переміщених осіб.

Пенсіонери, які залишили заявки на допомогу через платформу єДопомога, отримають по 2 200 грн. найближчим часом за один місяць. Оскільки виплати мають надходити протягом 3 місяців, то загалом літні люди отримають по 6 600 грн. Ті, хто не мають можливості заповнити заявку в інтернеті приходять до відділення банків з 09:00 до 12:00, також цю послугу надають і в Укрпошті.




коментарів: 8
  1. Люди ,маючи смартфони чи компи ,можуть самостійно і дуже просто зареєструватись .

  2. Уявляю тільки як завзята ‘пєнсія’ вимотає нерви співробітникам вищевказаних установ)

  3. Там ще кажуть скоро буде виплата усім малозабезпеченим та тим хто мало отримує від Ілона Маска! Спішіть займати черги!!!

  4. На халяву,і оцет солодкій…А цю допомогу ніяк неможна було через пенсійний фонд розподілити для всіх пенсіонерів порівну…? Ато у деяких пенсіонерів,ця допомога вжє в трохлітрові банків не влазить, а у інших нешиша….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер