<

Фото дня: у Володимирі бус запаркувався на новій бруківці, яку вклали для пішоходів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:14 | 1.03.2021 / Володимир, Фото дня / , /
Перегляди
4
/ коментарі 2

1-го березня у Володимирі-Волинському на вулиці Незалежності бус запаркували частково на тротуарі. Пішоходам, щоб пройти, було місце, проте люди нарікають, що через таке паркування бруківка, яку тут поклали восени, пролежить недовго.

Згідно з Правилами дорожнього руху (п.15, п.п.15.10 б) забороняється стоянка транспортного засобу на тротуарах, водночас п.п. 15.10 в) дозволяє паркуватись на краю тротуару легковим автомобілям та мотоциклам, якщо для руху пішоходів залишається щонайменше 2 метрів.

Тому, ймовірно, правил дорожнього руху водій не порушив, але очевидці розповідають, що місця для паркування на вулиці було достатньо, щоб припаркуватися на дорозі, а не зазіхати на нову бруківку. Адже таким чином довго вона тут не пролежить.

Якщо ви маєте фото, гідні рубрики «Фото дня» на інтернет-виданні «БУГ», то скидайте їх у повідомлення на фейсбук-сторінку видання з коротким підписом або на скриньку bugorgua@gmail.com.




коментарів: 2
  1. Менше слухайте, що ті люди говорять. Бруківка покладена на щебінь і має 6см товщини, а не 4см, а тому розрахована на автомобілі. Якщо шофер не порушує ПДР, то може мати десь хто що говорить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер