<

Формат супермаркету та найбільший асортимент канцтоварів: що пропонує «Офіс Центр» у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:05 | 22.07.2020 / Володимир / /
Перегляди
147
/ Коментарі відсутні

Вперше у форматі супермаркету у Володимирі-Волинському працює магазин канцелярських товарів «Офіс Центр». Тепер кожен покупець зможе знайти все необхідне в одному місці.

За словами керуючого магазину Івана Починюка, мережа має 10-15 тисяч наймейнувань канцелярської продукції. У магазині найбільший вибір зошитів, ручок, олівців, блокнотів, папок-швидкозшивачів, щоденників, інтелектуальних ігор та розвиваючих іграшок за доступними цінами.

Для клієнтів, які є юридичними особами, підприємців чи установ, мережа пропонує спеціальний сервіс, безкоштовну доставку або доставку «Новою поштою».

У магазині «Офіс Центр» встановлений єдиний у місті лазерний ксерокс-принтер, який відзначається дійсно якісними ксерокопіями. Ксерокопії у магазині відправляють у PDF-форматі на вайбер, або ж можна попередньо надіслати на скриньку магазину, а потім прийти та просто забрати. Послуга відправки безкоштовна.

Також у магазині – єдиний у місті широкий вибір відомих на весь світ ручок Parker. Є жіночі та чоловічі гаманці різних розмірів та за різною ціною.

Для тих, хто має старий шкільний рюкзак у пристойному стані, може долучитися до акції «Благородний вибір». Для цього необхідно принести старий рюкзак, який передадуть дітям із малозабезпечених сімей. Допоможе з хорошою справою благодійний фонд «Карітас», а «Офіс Центр» подарує 15% знижки на покупку нового.

Знижка у 15% діє і для тих, хто купує більше 10 однакових ручок чи зошитів.

Кожної п’ятниці в «Офіс Центр» відбувається розіграш сертифікату на 100 гривень, а по вівторках – оновлюються акційні пропозиції та знижки. Кожної суботи-неділі, придбавши товару на суму 100 гривень і більше у магазині, ви отримуєте 10% знижки, якщо ви є власником бонусної карти.

«Також у нас можна придбати подарункові сертифікати на 100, 200, 250, 500 та 1000 гривень. У нас можна знайти все, що необхідне для офісу, в тому числі, і миючі засоби, і навіть чай чи каву. Якщо продукції у необхідній кількості немає на складі – можна замовити на сайті мережі, до магазину це безкоштовно доставлять», – каже Іван Починюк.

Розповідає, що є великий вибір ігор та пазлів для дітей, кінетичний пісок, різноманітні лизуни, іграшки-антистрес, повітряний пластилін. Найбільше популярністю користуються картини за номерами. Також у продажі є чашки і горнятка, які можна носити із собою до школи чи на роботу, ланчбокси.

На сайті мережі магазинів йдеться:

«В наявності великий спектр канцелярії: від маленької скріпки до презентабельних бізнес-наборів та архівних коробів. А також в нашому асортименті товари для діловиробництва, творчості, стільці, блокноти та щоденники, копіювальна техніка, штемпельна продукція, хімія, сейфи, і навіть, виробництво власних меблів»

В асортименті «Офіс Центр» можна знайти шкільні дошки, мольберти, настільні лампи, комп’ютерні мишки, чашки, фігурки декору, акрил для декору, дитячі сумочки та ранці для дошкільнят, подарункові банти, пакети та коробки, оснащення для штампу, фарби для принтеру та інше різноманітне офісне та шкільне приладдя.

Магазин мережі «Офіс Центр» у Володимирі-Волинському знаходиться в самому серці міста, на вулиці Ковельській, 6.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер