<

ФК “Заріччя” – володарі першого Кубка Зимненської сільської ради з футболу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:31 | 28.06.2016 / Володимир /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Команда “Заріччя” стають  володарями першого Кубка Зимненської сільської ради з футболу.

“Місяць тому я звернувся до голови Зимненської сільської ради Католика В’ячеслава Артуровича з пропозицією провести футбольний турнір, ідея з радістю була підтримана головою, який сам є великим фанатом футболу і неодноразово приймав участь у подібних заходах.”, – говорить депутат Володимир-Волинської районної ради Ярослав Кондисюк.

У турнірі проявили бажання на участь 8 команд, а саме: Бубнів, Селець, Зимне, Овадне, Хобултова, Заріччя, Березовичі та Зоря.
Фінальна гра відбувалась у с.Селець 26 червня, де зустрілись між собою команди із Зимного та Заріччя. Як годиться для фіналу основного часу гри командам не вистачило для визначення кращих рахунок 2:2, переможця визначили післяматчеві пенальті де зарічанці були влучнішими в один удар 2:3 на користь ФК “Заріччя”.

Вже по традиціях визначали кращих гравців гри Валерій Луньов із Заріччя та Віктор Семенюк з Зимного. Кращим бобмардиром турніру став Сергій Стецюк з Бубнова, воротарем Віктор Баранчук з Заріччя, а приз “глядацьких симпатій” (в інтернет голусуванні) отримала команда з Хобултови, усі нагороди були вручені заступником Зимненського сільського голови Василем Поліщуком.
Щиро дякую усім командам за участь у турнірі, дякую В’ячеславу Католику за підтримку та голові фонду “Матері Божої Неустаної помочі” Миколі Гінайлу за надання призів учасникам.

Mmd4963VLwk
QawKpT_-HEk
pPFBCYCuYfY




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер