<

Фізичні особи-підприємці Володимира-Волинського масово припиняють діяльність

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:35 | 31.01.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарів 7

Під час чергової оперативної наради начальників структурних управлінь Володимир-Волинської міської ради з міським головою, 31-го січня, підняли питання масового припинення діяльності фізичних осіб-підприємців. За січень 2017-го року офіційно діяльність припинило 179 таких підприємців.

Начальник відділу з питань державної реєстрації Ольга Козачук зазначила, що у січні 2017-го року напротивагу 179 фізичним особам-підприємцям, котрі припинили свою діяльність, нових зареєсторувалось лише 19. Також, пані Козачук додала, що у 2016-му році свою діяльність офіційно припинило 431 підприємець.

Така тенденція обурила мера Володимира-Волинського. Петро Саганюк доручив провести аналіз причин, чому у місті масово закриваються підприємці, і при виявленні причини сприяти її ліквідації, адже саме за податки підприємців наповнюється значна частина міського бюджету.

“Є ряд суб’єктивних, об’єктивних причин. Мабуть, підняття заробітньої плати, збільшення податків вплинуло на цю тенденцію. Мабуть підприємці обрахували свої можливості і приступили до такої процедури як закриття. Я дав доручення розібратися в причинах. Серед тих, хто закрив – є ряд, які не здійснювали підприємницької діяльності, а так на всякий випадок були зареєстровані… але є й такі, які закрились. Потрібно вивчати ситуацію.” – зазначив Петро Саганюк.




коментарів: 7
    • Рекомендую розкрити оча і добре придивитись чи при владі після Майдану не ті самі що й до нього .Хоча б тут на місці.підприємцям завжди пох…., аби баблішко було.А припече, то починають нервувати. Вони хоч би раз нормально страйк організували.

      • В Україні зараз при владі знаходяться 100% активістів революції гідності на майдані, яких потім на вільних виборах обрав народ!!! Порошенко, Парубій, Турчинов, Кличко, Лапін, Гузь, Пашинський, Білецикий, Семенченко, Савченко, Парасюк…

    • Здодіі і крорупціонери притесались до революціі ,а народ іх знов вибрав ,от і маємо ту саму владу хапуг ,що і при Януковичу,тільки прізвища помінялись .

  1. від держави допомоги ніякої, давлять податками і все.
    а депутати за рахунок цього кишені набивають.
    ось і попрацюй в таких умовах…

  2. до колишнього підприємця-а ти вийди на площу і 30 разів крикни слава Україні,і Путін ПНХ і заживеш як у казці!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер