<

Філія компанії з переробки вторсировини «Укрмет-Інвест» запрацювала у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:09 | 27.09.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1257
/ Коментарі відсутні

З травня у Володимирі запрацювала філія ТОВ «Укрмет-Інвест», де за високими цінами купують у населення металобрухт, макулатуру, скло, поліетилен та пластик.

Усю цю сировину буде відправлено на заводи для переробки, й уже непотрібні речі отримають нове життя і знову стануть корисними, повідомляє Слово Правди.

Видання розповіло про започатковану нещодавно справу – відкриття нового пункту збору вторсировини. Ідея впровадження цього напрямку діяльності належить жителю Маріуполя, який змушений був полишити рідний край та оселився у Володимирі.

Оскільки чоловік у своєму місті працював на аналогічній базі житомирського підприємства «Укрмет-Інвест», що має філії у різних куточках України, вирішив і у Володимирі організувати пункт збору.

Розміщений він на території колишньої нафтобази, на вулиці Привокзальній, 8. Таким чином підприємець не лише створив нові робочі місця, а й надав можливість володимирчанам, які сортують сміття, вигідно здати сировину та отримати за неї кошти. Нині, за час відсутності керівника, очолює базу Віталій Березін.

“Ми купуємо брухт чорних та кольорових металів за дуже високими цінами, при чому вартість буде вищою, якщо здавати від 50-ти кілограмів. Також приймаємо макулатуру, склобій, плівку, пластикові пляшки та пластмасу. Оскільки ціни часто змінюються, актуальну вартість можна побачити на наших банерах при в’їзді на територію, або ж дізнатися, зателефонувавши за номером 0683622019“, – розповідає Віталій.

За словами очільника бази, філія здійснює готівковий розрахунок, а також працює за перерахунком, що зручно великим підприємствам, закладам торгівлі чи громадського харчування, які можуть привозити вторсировину.

Наприклад, непотрібні архіви з офісів, зібрану навчальними закладами макулатуру, збір та здачу картонних ящиків з магазинів чи  від підприємців, які торгують на ринку, порожні пластикові чи скляні пляшки з кафе, їдалень чи інших закладів громадського харчування.

Власним автотранспортом працівники цього пункту збору сировини готові приїхати у будь-який населений пункт області, щоб самостійно забрати посортоване сміття. Вони співпрацюють, для прикладу, з мережею магазинів «Сільпо», періодично їздять у Луцьк, де є такі супермаркети, й забирають для подальшого відправлення на перероблення поліетилен, картонні упаковки, алюмінієві банки.

Готові приїздити не лише до установ та закладів, а й до будь-якого місцевого жителя додому, аби вам не доводилося шукати, чим доставити зібрану сировину до пункту. Це дуже зручно тим, хто вирішив зайнятися генеральним прибиранням у будинку, на горищі чи у сараї й зібрав чимало речей, які можуть бути відправлені на переробку.

Крім цього, такою послугою можуть скористатися й ті володимирчани, які займаються роздільним збором сміття й накопичили достатню його кількість,аби здати.

На пункт збору можна відправити й стару неробочу побутову техніку чи будь-які двигуни – вам не потрібно самостійно їх розбирати, аби дістати цінні види металу, це зроблять працівники цього пункту.

“І варто пам’ятати, що здавати посортоване сміття – не соромно! Соромно, коли воно валяється на узбіччях, у парку чи лісі, коли століттями накопичується на сміттєзвалищах і сприяє їхньому розростанню”, – йдеться у матеріалі.

На території пункту прийому знаходиться автомобільна вага, а отже тим, хто привіз вантажівку чи причіп сировини, буде легко визначити її масу.

Сировину тут поки що збирають та сортують за видами, метал відразу пресують з допомогою спеціального обладнання, а уже незабаром усе відправлять на переробку. Ті речі, які колись ми за звичкою викидали у сміття, зможуть отримати нове життя і знову приноситимуть користь.

“Нині збір і сортування вторсировини вважається критерієм екологічної свідомості людей.  З кожним днем все більша частина населення дбає про чисте майбутнє своїх дітей і онуків, тому те, що виникають пункти збору вторсировини, заводи, які її переробляють, свідчить  про те, що Україна – країна, яка турбується про довкілля”, – пишуть у публікації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок