<

Фестиваль «Співуча родина» пройшов у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:22 | 18.05.2015 / Володимир /
Перегляди
28
/ Коментарі відсутні

Одинадцять талановитих сімей Володимира-Волинського взяли участь у фестивалі «Співуча родина». Цей пісенний конкурс традиційно щороку проводиться до Дня матері та Дня сім’ї у приміщенні культурно-мистецького центру.

«Основною метою даного конкурсу є виявлення родинних талантів, адже не так часто буває, коли усі члени сім’ї займаються спільною творчістю. Також цей захід сприяє популяризації сімейних цінностей та згуртуванню родин», – зазначив начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Володимир-Волинського міськвиконкому В’ячеслав Петрук, – пише Слово Волині.

Серед учасників конкурсу – родина Костюків, яка вже другий рік поспіль бере участь у фестивалі, демонструючи свої співочі таланти. Утім, окрім музики у вчителів фізкультури Тамари та Юрія Костюків, які виховують чотирьох дітей, не на останньому місці стоїть спорт. Одним з найбільших спортивних досягнень родини стала перемогу у 2013 році у всеукраїнських змаганнях «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

На співочому конкурсі честь сім’ї  захищав  Юрій Костюк разом із донькою Олександрою,   виконавши свої дві авторські пісні під акомпанемент гітари. «Наша індивідуальність в тому, що ми виконуємо те, що самі пишемо. У мене з музичною освітою не склалось, а грі на гітарі навчився самотужки, коли був учасником вокально-інструментального ансамблю. Не вдалось мені також вступити до Рівненського інституту культури, тому мої нереалізовані мрії сьогодні втілюються у дітях», – розповів Юрій Костюк.

Кожен із виступів мам, татусів і бабусь разом з донечками та онуками, був зворушливим та неповторним. Зі сцени лунали традиційні українські пісні – про Україну, маму, родинне коріння.

Завідувач сектору культури та туризму Володимир-Волинської РДА Роман Віслобоков також взяв участь у фестивалі разом із 8-річною донькою Іринкою. Очільник культури району розповів, що любов до музики прищепили з дитинства його батьки – мама-піаністка та батько-диригент народного хору. «У нас в сім’ї усі співають та грають на якихось музичних інструментах і мої троє дітей також мають здібності до музики. Часто удома разом співаємо, без української пісні не обходиться жодне сімейне свято. Спільна творчість дуже згуртовує нашу родину», – зазначив Роман Віслобоков.

По закінченню концерту, усі учасники фестивалю отримали подяки і подарунки від міського голови та спонсорів.

35421_9
35421_8
35421_7
35421_5
35421_4
35421_3
35421_2




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер