<

Фестиваль “Коровай-сузір’я” відбудеться у Володимир-Волинському парку “Слов’янський”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:46 | 12.09.2016 / Володимир / /
Перегляди
5
/ коментарі 4

2-го жовтня у Володимирі-Волинському відбудеться 9-ий фестиваль традиційної культури “Коровай-сузір’я”. Сьогодні, 12-го вересня зібрався організаційний комітет для погодження розміщення різних локацій.

Остаточно було вирішено, що основні дійства фестивалю будуть розміщені у Володимир-Волинському парку “Слов’янському”. Збір усіх учасників запланований біля пам’ятної дошки Небесної сотні, де відбудеться панахида за загиблими Героями, честь вшанують покладанням квітів

Організаційний комітет працював цього разу у парку. Розглядалися різноманітні варіанти, наразі дійшли до попереднього спільного рішення. Перед головною сценою розташують короваї та снопи (символи фестивалю), приблизно дванадцять сільськогосподарських організацій матимуть змогу представити свої вироби.

Навпроти сцени облаштують ярмарок із сільською продукцією, але спірним виявилось питання присутності автомобільних торгових лавок, найкращим варіантом пропонують лише намети. По центру парку розташують етно-майданчики, поруч відбудеться фотовиставка, виставка квітів та дитячі локації. Центральна площа залишиться вільною для глядачів фестивалю. Також передбачено створити тематичний банер.

Цікавим фактом, є певні непорозуміння між громадами району стосовно участі у фестивалі “Коровай-Сузір’я”. Як стало відомо журналісту БУГу, Устилузька громада буде представляти лише один коровай від усіх колишніх сільських рад. В цей же час у Зимнівській громаді кожна колишня сільська рада виявила бажання взяти участь у Фестивалі.

Нагадаємо, що в липні велись розмови стосовно того, щоб перенести Фестиваль в Устилуг. Проте цього не відбулось, адже організаційний комітет зазначив, що на території Устилугу немає облаштованого місця для такого фестивалю.

Інтернет-видання “БУГ” надалі інформуватиме про фестиваль “Коровай-сузір’я” та деталі його проведення.

_mg_6234
_mg_6238
_mg_6248
_mg_6244




коментарів: 4
  1. Нікому (ну крім Людмилки Оцалюк і її товариша з вечірньго Володимира) не потрібний фестиваль. Ніхто на нього не приїзджає, окрім людей з сіл, яких заставляють. Нікому він не цікавий, тому що завжди погана і застаріла організація. Та це чергова нагода для Людмилки і Педуарда відмити ще кілька 10 тис. грн. як і на РБК , на всіх ремонтах, сходах, дверях, і вічно – торгуючих циганах.

  2. Це правда, завжди село нагнуть, заставлять цілий день в палатці сидіти, а людка всіх обмане і ще за місце під цю палатку по 30 грн збере з завклубів. Не кажучи вже про те що славетний редактор збирає з журналістів приїжджих дань по 300 гривень. А потім Лаверна на поліграфічних послугах по 7 тисяч відмиває. І під коровай в РБК тиждень пють не просихають після того.

  3. Колись давно-предавно одна незалежна (читай – СВОБОДна) журналістка з нині покійної газетки “Володимирський експрес” провела дослідження того, що написали журналісти “з усієї України” про коровай…Знаєте, що вона знайшла? НІЧОГО. НІЧОГО, кірм двох маленьких заміточок! Так раділа, так бризкала ядом в бік Едзіка. А тепер гне горба на нього і ….хвалить, грудью (чи її відсутністю) стоїть за коровай. Як то все міняється в цьому нестабільному світі

  4. не підписуйся падлюко під чужим прізвищем і не гань людей,худобо. Ти Людмилу з борців за справедливість хоча б раз бачило на зустрічах, де обговорювалося сузіря? Ти від мене чула плітку якусь про Поліщука чи Василець? Про які гроші неробо слюни пускаєш? А чи бризкати нею у тебе життєве кредо? Подивися на себе. Та ти скоро на людину схожою не будеш!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер