<

Фестиваль “Княжий” розповів про підсумки заходу 2018-го року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:02 | 6.07.2018 / Володимир, Новини / /
Перегляди
29
/ Коментарі відсутні

Підсумки дводенного заходу 2018-го року підбив фестиваль “Княжий”. Їх опублікували на сторінці фестивалю у Facebook. 

Так організатори подякували усім, хто прийшов на фестиваль і цим підтримав українських виконавців, реконструкторів, творчих людей і всіх, хто був задіяний у насиченій програмі дводенного заходу. Як виявилося, фестиваль цьогоріч відвідало 8500 людей. Це цифра на півтисячі менша минулорічної.

“Дещо хотіла зіпсувати організаторам дощова погода червня. Але будемо рахувати, що їй цього не вдалося”, – розповідають організатори у пості. 

Так, діляться організатори “Княжого”, цьогоріч на перший план вирішили поставити вагоме питання безпеки відвідувачів і виконання правил фестивалю “Княжий”. Хто був на фестивалі – пам’ятає довгий паркан і охорону на входах і території. Але всеодно відвідувачі хотіли пронести на територію алкоголь. Вигадували усіляке: переливали його у пластикові пляшки з-під води, запаювали пакети, проносити алкоголь навіть змушували дітей у відкритій маленькій пачці з-під соку.

“Також після фестивалю завдяки вашим коментарям вирішили більш ретельніше поставитися до охорони пунктів підзарядки. Там дійсно потрібна камера чи охорона. Дуже прикро було виявити, що знайшлися такі люди, які вдавалися до усіляких махінацій з браслетами, переклеювали їх, аби пройти на територію безкоштовно. Ми подумаємо, як вирішити цю проблему”, – говориться у пості. 

Щодо програми фестивалю – вона була насиченішою. Так цьогоріч зробили акцент саме на етно-музику і етно-гурти. половина програми муз.сцени складалася з них.

“Ми звернемо увагу на ваші прохання додати до програми наступного року той чи інший гурт. Слідкуйте за сторінкою, адже вашої думки ще не раз запитаємо. Хто помітив – у нас було дві сцени, тобто фізичні дві сцени. Не забуваємо і про сцену Літературну і Гутіркову. Зараз розглядаємо питання можливості розширення території, щоб одна сцена не глушила другу і всі інші локації. Що з цього вийде – пропонуємо вам дізнатися наступного року на “Княжому””, – розповідають організатори.  

Деталей підсумків дуже багато, тому пропонуємо перейти і прочитати сам пост.

https://www.facebook.com/KniazhyiFest/posts/624910634540430

Усіх, хто був на фестивалі “Княжий”- 2018 організатори просять залишати відгуки та оцінки на сторінці фестивалю у Facebook.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця