<

Фестиваль «КНЯЖИЙ» показав оновлену афішу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:57 | 22.01.2018 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Організатори оновили афішу фестивалю «КНЯЖИЙ»: цього року обличчям заходу стала місцева жителька Володимира-Волинського.

Нагадаємо, фестиваль «КНЯЖИЙ», що вільний від алкоголю, відбудеться вже вдруге впродовж двох днів – 23 і 24 червня 2018 року у парку села Заріччя, неподалік міста Володимир-Волинський. Вартість квитка на два дні – 50 гривень. Організатор заходу – Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя».

Видовищні лицарські бої, княжі забави, театралізовані дійства, літературна та музична сцени, ярмарок вуличної їжі та народних майстрів, дитяче містечко, кінні забави – це ще далеко не все, що готують організатори фестивалю «КНЯЖИЙ». Вони обіцяють багато сюрпризів та цікавих новинок у форматі проведення заходу. А незабаром оголосять хедлайнерів головної сцени.

Організаційний комітет «КНЯЖОГО» запрошує до співпраці підприємців, учасників музичних гуртів, працівників засобів масової інформації і усіх волонтерів, які хочуть стати частиною відродження епохи княжої доби. Пропозиції щодо співпраці чекаємо на нашу пошту: kniazhyi@gmail.com  або на сторінку фестивалю у Фейсбук: https://facebook.com/KniazhyiFest .

Захід відбудеться за підтримки Володимир-Волинської міської ради та Зарічанської об’єднаної територіальної громади.




коментарів: 2
  1. Минуло року Княжий був в період Успенського посту. Тепер в період Петрівського посту. Ну ніяк не можна підібрати час. І чому ми так погано живемо?

    • Є ще Рамадан, Ханука, Весак, Різдов, Купала і т.д.Що враховуємо? 1. Церква відділена від держави! 2. В році більше 200 днів є якийсь християнський піст. 3. Не всі сповідують православне християнство. 4. В кожного свої смаки – один слухає Рамштайн, другий – Расторгуєва, третій – Винника, один ходить в церкву, другий в синагогу, третій взагалі атеїст 5. Вас особисто ніхто не заставляє йти всупереч своїх переконань і кудись йти щось дивитись в релігійно-непідходящий для Вас час – сімейний безалкогоьний фестиваль розрахований на адекватних людей для популяризації історії, культури і здорового способу життя. Ніхто нікого там не заставляє їсти мясо, лихословити чи грішити. Прийдіть і переконайтесь самі)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця