<

Фаховий педагогічний коледж Володимира випустив 252 майбутніх викладачів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:39 | 1.07.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1460
/ 1 коментар

30-го червня у Володимир-Волинському педагогічному коледжі імені Агатангела Кримського відбулося урочисте вручення дипломів випускникам. Цьогоріч вітали 252-х майбутніх педагогів.

Підбиття підсумків роботи викладачів та студентів, а також урочисте визнання їхньої спільної праці – це завжди визначна подія, тим паче в умовах війни, повідомляють на сайті міста.

Урочисте зібрання з нагоди вручення дипломів розпочали Гімном України та хвилиною мовчання. Студенти і батьки, педагоги та керівництво вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя за Україну. Серед цих людей і викладач коледжу, комендант гуртожитку Віталій Власенко.

Привітати випускників завітали заступник міського голови Ярослав Матвійчук, голова наглядової ради педагогічного коледжу, народний депутат Ігор Гузь, голова районної ради Віктор Хиць та ректор Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталій Коцур.

Першим з вітальними словами звернувся до випускників директор педколеджу Микола Савельєв: «Відсьогодні ви переступаєте поріг у доросле життя. І саме вам, вчорашнім студентам, а нині визнаним у державі фахівцям, відбудовувати нашу державу. Тож успіху вам, сил та натхнення, і, звісно, ж перемоги!”.

Народний депутат Ігор Гузь зазначив, що молодь сьогодні стоїть перед викликами, які поставила війна. І саме на молоде покоління покладаються великі надії.

«Я переконаний, ми виграємо цю війну. Тож бажаю вам сил, аби долати труднощі, які перед нами ставить життя та наснаги, щоб розбудовувати країну!»,- побажав нардеп.

Привітав випускників і Ярослав Матвійчук, який і сам є випускником педагогічного коледжу.

«Сьогодні усім нам важко на душі, бо немає жодної домівки, яку б не зачепила війна. І педагогічний коледж теж став прихистком для внутрішньо переміщених осіб. Ми дякуємо захисникам, завдяки яким сьогодні маємо можливість зібратись. Тож щасливої дороги, дорогі випускники. І переможного нам усім миру», – підсумував Ярослав Матвійчук.

Після оголошення наказу Волинської обласної ради «Про присвоєння кваліфікації і видачу дипломів випускникам у 2022 році», винуватцям свята урочисто вручили дипломи.

Випускники ж у відповідь висловили слова вдячності педагогам та батькам,  а також зробили свій внесок у благодійну допомогу для наших захисників.




один коментар
  1. Чи багато з них піде у школу, де їхня зарплата буде більшою від зарплати прибиральниці на 1000 грн?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок