<

Епоха Саганюка має завершитися у 2020 році, – Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:49 | 16.09.2020 / Володимир / , , , /
Перегляди
84
/ коментарі 2

Вродовж попередніх років та цьогоріч мер Володимира-Волинського Петро Саганюк неодноразово зазначав на широкий загал, що більше балотуватися на посаду міського голови не буде. Проте останніх два тижні у місті відбувається «анекдотична ситуація» – невідомі люди знову «просять» Саганюка піти на вибори.

Про це розповів народний депутат Ігор Гузь під час прямого включення зі стін Верховної Ради 16-го вересня. Також він зазначив, що його команда не підтримає рішення Саганюка іти на вибори, якщо таке буде, адже місту потрібен молодий енергійний керівник.

“Потрібні змін в двох містах (в Нововолинську і Володимирі, ред.). Потрібні нові люди, які візьмуть кермо управління в цих містах, якщо переконають громаду. Але, як Петро Данилович неодноразово протягом минулого року і цього року заявляв про те, що він не буде балотуватися, то я вважав, що це правильне рішення, на відміну від пана Сапожнікова, який тримається руками і ногами за владу в свої 66 років. Натомість, Петро Саганюк у свої 70 прийняв рішення не балотуватися”, – говорить нардеп.

Проте, зазначає він, “останній тиждень-два ми бачимо розвиток анекдотичної ситуації, яку вже проходили у місті”:

“Невідомі люди, громадськість звертаються до Петра Даниловича, що треба балотуватися. Я хочу, щоб ви почули саме мою позицію. Епоха Саганюка має завершитися у 2020-му році. 26 років – це достатній термін, щоби втілити свої наміри і думки, все що хотів і запланував. Місто Володимир потребує змін, нової хвилі і енергії. На жаль, Петро Данилович уже не має тієї енергії, щоб вести вверх місто енергійно і активно.

Я думаю, він повинен почути не тільки двох-трьох людей міськвиконкому, але і широку громаду міста, яка неодноразово протягом останнього часу давала йому зрозуміти, що місто від того не виграє”.

Ігор Гузь зазначив, що він з командою виступає за зміни у місті і підтримує на посаду міського голови 40-річного Ігоря Пальонку.

“Ми не бачимо Петра Саганюка міським головою. Для цього є аргументи, основний – людина в 70 років повинна бачити динаміку, з якою крутиться держава, область, повинна відійти, а не чіплятися за владу. Причому, думаю, що цього разу абсолютно без шансів. Це відчуваю під час спілкування в дворах. Не секрет, що наша команда висовує на цю посаду 40-літнього голову Зарічанської громади Ігоря Пальонку.

В разі рішення Петра Даниловича йти на вибори, ми будемо жостко опонувати”, – сказав Гузь.

Читайте таож:

«Бояться, що Петро Данилович піде на вибори. Я сказав: це остання каденція» – Саганюк




коментарів: 2
  1. Можливо, й не завершиться у 2020 році епоха Саганюка. Зараз мода на старпьорів. Подивіться, яких мумій повитягали з шафи для роботи у Тристоронній контактній групі. Старпьори вершать долю України на найвищому рівні. То чому Петро не може продовжувати княжити Володимиром?

  2. Пане Гузь! На початку вашої депутатської діяльності було звернення про законодавчу ініціативу обмежити терміни обрання міських голів двома термінами. Де ваша відповідь на це звернення?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа