<

«English Speaking Club»: у туристично-інформаційному центрі Володимира активна молодь покращила свої навички з розмовної англійської

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:55 | 13.07.2022 / Володимир / , /
Перегляди
241
/ 1 коментар

13-го у приміщенні ТІЦу Володимира юна викладачка англійської мови допомогла учасникам «English Speaking Club» покращити рівень розмовної англійської мови.

Аріна Венгер – учениця ЗОШ №5. У свої 15 років дівчинка запустила авторський онлайн курс з англійської мови, адже має достатньо високий рівень знань, щоб допомагати здобувати знання іншим. Вона була коучем на сьогоднішньому занятті.

Одним із завдань на Speaking club було намалювати місто мрії та розповісти про нього англійською. Також учасники працювали в парах: кожному були представлені ситуації та персонажі – це потрібно було обіграти та придумати акторську сценку англійською.

Також Аріна веде блог по лайфхаках з англійської мови в інстаграмі.

“Його вирішила вести досить спонтанно, захотілося об’єднати улюблені речі: акторську майстерність, зйомку відео та англійську.
Там я навчаю англійської в коротких відео, розповідаю корисну інформацію та різноманітні цікавинки”, – розповіла дівчина.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця