<

Екс прес-секретар 14-ї бригади видав книгу про бойових побратимів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:29 | 13.02.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На написання книги пішло більше року.

“Я виконав ще одну обіцянку, яку дав побратимам перед звільненням із армії. Я закінчив книжку про них. На написання книги пішло більше року. Зосередившись на книжці я брав рівно стільки роботи, щоб вистачало на харчі, шукаючи інший підробіток лише тоді, коли конвертик із грошима на продукти ставав порожнім.

Більше року життя… Знаєте, мені здається, що це був найщасливіший рік у моєму житті. Я робив роботу, яка мені подобалась. Я жив цією роботою. Йшов своєю розповіддю, сторінка за сторінкою, знову переживаючи все що бачив на війні.

Але книга не про мене і навіть не про війну. Вона про людей. Про їх життя, сподівання, переживання, турботи. Про хороше і погане, героїчне і не надто. Про…Та не буду забігати наперед. Ще як мінімум два тижні піде на редактору та на оформлення. А потім почнеться найголовніше – пошук редакції, яка б погодилась її надрукувати.

Я б хотів, щоб книга принесла мені дохід. Не багатство. Рівно стільки, щоб вистачило на харчі поки я буду писати наступну книжку. Ну і ще трішки грошей, щоб допомогти тим, хто зараз на фронті, і ще трішки, щоб допомогти Будинку дитячої творчості у Мар’їнці.

Я завжди мріяв писати. Графоманство в мене в крові. Не знаю, чи можна в нашій країні вижити створюючи книги? Сумніваюсь. Але хіба ж я буду знати докладно, якщо не спробую?

На сьогодні все. Відпочинок. Із завтрашнього дня пошук замовників на кілька статей, щоб поповнити конвертик «на їжу» і вперед – за редагування написаного.

27 лютого мене викликають на військові збори – на місяць. Хочеться встигнути зробити книжку «під ключ» до від’їзду.”, – повідомляє Влад Якушев   у Facebook.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок