<

Екс-голова Володимир-Волинської РДА програв суд проти газети

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:19 | 24.11.2014 / Володимир / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Володимир-Волинський суд сьогодні, 24 листопада, виніс рішення по справі за позовом уже екс-голови Володимир-Волинської РДА Володимира Савчука до газети «Місто вечірнє». У задоволенні позову про захист честі, гідності та ділової репутації Володимиру Савчуку відмовили.

Нагадаємо, що, перебуваючи на посаді голови Володимир-Волинської РДА Володимир Савчук подав на газету в суд через те, що та опублікувала дві статті, присвячених йому. В них розповідалося про те, як Володимир Савчук керував підприємством ВАТ «Родючість» і як занедбав його, окрім того, йшлося і про нетактовне ставлення до своїх підлеглих, яких він, нібито, називав баластом.

Щодо нетактовності, то ще перед початком засідання пан Савчук чомусь ужив до людей, які приходять підтримувати газету, слово «зоопарк».

Варто зазначити, що підтримати газету сьогодні прийшло більше десятка людей, а Володимира Савчука – одна людина.

Під час судового засідання пан Савчук себе доволі самопевного і навіть намагався дискредитувати людей, які працюють у газеті, поширюючи про них інформацію про нібито участь у якійсь бійці. Він знову знизував плечима і казав, що не знає яку кількість акцій у ПАТ «Родючість» має його родина. Хоча наприкінці попереднього судового засідання 17 листопада, яке тривало протягом п’яти годин, зізнався, що члени його родини володіють понад 50% акцій підприємства.

Згодом сказав, що у президії та членах мандатної комісії товариства є члени його родини.

До слова, 17 листопада, президент Петро Порошенко своїм розпорядженням звільнив Володимира Савчука з посади голови Володимир-Волинської РДА.

Суд розглянув документи по справі, надані сторонами засідання, вислухав дебати і виніс свій вердикт.

Володимиру Савчуку відмовили в задоволенні позову проти газети «Місто вечірнє». Хоча за ним зберігається право подати на апеляцію.

«Волинські новини»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа