<

Дитячий центр ігор та розваг відкрили у Володимир-Волинській гімназії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:10 | 2.06.2017 / Володимир /
Перегляди
17
/ Коментарі відсутні

2-го червня у Володимир-Волинській гімназії ім.О.Цинкаловського урочисто відкрили Дитячий ігровий центр “Фіксики”. Центр знаходиться у просторому коридорі корпусу гімназії, де знаходяться класи початківців. Це перший подібний дитячий ігровий центр, створений у Володимир-Волинській школі. 

“Група батьків учнів початкових класів виявила ініціативу, щоб у перерви між уроками та у вільний час після уроків діти займалися цікавими іграми. Адже бувають дощові дні і дітям немає куди подітися. Ідея створення дитячого ігрового центру виношувалася кілька років. Цього року нам вдалося втілити її у життя. Зробили ми це завдяки батькам, а також спонсорам, які взяли 50% витрат на себе”, – розповів директор гімназії Олександр Романюк

Дитячий ігровий центр складається з кількох зон. Так перша – це ігрова, де знаходяться настільні ігри: футбол, аерохокей, більярд і т.д. Другий розділ – це тиха творча зона, де стоять спеціальні столики з піском для малювання. Третя зона – це куточок живої природи, де є хом’яки, кролик, черепахи, папуги. Є ще й зона для відпочинку очей після уроків зі спеціальними тренажерами.

Діти подякували за такий гарний куточок ігор та розваг і пообіцяли, що подарунок цінуватимуть і не будуть нищити.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа