<

«Дитяче князівство»: як розважалися наймолодші відвідувачі фестивалю «Княжий»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:06 | 23.08.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1329
/ Коментарі відсутні

22-го серпня на фестивалі «Княжий» неподалік Володимира діяло «Дитяче князівство», де наймолодші відвідувачі могли знайти розваги на будь-який смак.

На Княжому для наймолодших відвідувачів були представленні безліч атракцій. На території фестивалю діяло «Дитяче князівство», де показували захоплюючі вистави, проводили квести, майстер-класи з миловаріння, власноруч створювали ляльку-мотанку, пташечку з ниток та виготовляли виріб у техніці стрінг-арт.

Викладачі музичної школи у Володимирі знайомили діток з народними музичними інструментами та давали спробувати свої таланти на скрипці, бандурі, сопілці, ксилофоні та інших.

Окрім цього, на Княжому діти отримали певні знання та вивчили нові слова з англійської та польської мов, проводили експерименти та виготовили власноруч слайми, навчились запам’ятовувати більше інформації, спробувавши меморику, читарику та ліберику, вправлялися в українських фразеологізмах. Спостерігали за змаганням роботів та цікавих механізмів, машин, які рухаються без елементів живлення.

Також на території “Дитячого князівства” фестивалю дітки розфарбовували замок, грали настільні ігри читали книги тощо.

Відважні майбутні чоловіки спробували свої сили у лицарських боях та стрільбі з лука.

Більше щасливих дитячих емоцій з другого дня фестивалю “Княжий” дивіться на фото.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер