<

Директорка Агенції Прибужжя Ірина Пикалюк розповіла БУГу про роботу, тренінги, навчання, розвиток туризму та плани на майбутнє

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:10 | 11.09.2022 / Володимир / , /
Перегляди
868
/ Коментарі відсутні

БУГ поспілкувався з новою виконавчою директоркою Агенції регіонального розвитку «Прибужжя» Іриною Пикалюк. Говорили про напрямки роботи, діючі проєкти, навчання та плани на майбутнє.

Ірина Пикалюк з Володимира нещодавно приступила до своїх обов’язків в агенції. Попри це, вона уже встигла ознайомитися зі справами та провела з фахівцями низку різного роду тренінгів та навчань. Розповіла, у яких проєктах нині беруть участь, про допомогу навчальним закладам Нововолинська та Володимира в облаштуванні укриттів, внутрішньопереміщеним особам, співпрацю з органами місцевого самоврядування.

Директорка Прибужжя зазначила, що разом з ініціативною групою, до якої входять працівники ТІЦу, історики, активні громадські діячі, долучилися до розробки туристичного маршруту. Вони уже встигли відвідати декілька цікавих локацій, які згодом планують внести на карту, щоб привабити туристів у Володимирський район.

Також Ірина поділилася планами на майбутнє, серед яких, основна увага буде приділятися роботі з молоддю, переселенцям та розвитку громад регіону Прибужжя.

Більше дивіться у відеоінтерв’ю із виконавчою директоркою Агенції регіонального розвитку “Прибужжя” Іриною Пикалюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок