<

Двоє молодиків з Володимира-Волинського району викрали авто

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:02 | 15.02.2015 / Володимир /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області з повідомленням про крадіжку автомобіля звернувся місцевий житель, а за декілька годин із аналогічною заявою звернувся і житель району, у якого поцупили мотоцикл.

Працівники міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів та слідчих дій і встановили, що двоє жителів Володимир-Волинського району, змовившись, вирішили викрасти мотоцикл, проте, викотивши його на сусідню вулицю, так і не змогли завести. Не покинувши свого злочинного наміру, зловмисники зайшли на подвір’я іншого житлового будинку та поцупили автомобіль. Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області було розпочато кримінальне провадження за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Кримінального кодексу України.
Володимир-Волинський міський суд Волинської області визнав молодиків винними і призначив кожному п’ять років позбавлення волі з іспитовим строком два роки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця