<

Дві школи Зимнівської ОТГ отримали мультимедійну техніку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:10 | 14.01.2019 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

11-го січня Бубнівську та Селецькі школу відвідали голова Зимнівської громади В’ячеслав Католик та помічник народного депутата України Андрій Бокоч. Основним приводом для поїздки стало передання мультимедійної техніки для колективів навчальних закладів.

Для придбання комп’ютерної техніки для Селецької ЗОШ І-ІІ ст. ім. Олени Полонської – філії ООЗ НВК “ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей” із державної субвенції було виділено 20,9 тисячі гривень. А для придбання інтерактивного мультимедійного комплексу для кабінету фізики для Бубнівської ЗОШ І-ІІ ст. – філії ООЗ НВК “ЗОШ І-ІІІ ст. -ліцей” с. Зимне – 38.8 тисяч гривень.

Помічник депутата також поспілкувався із колективами навчальних закладів і розповів про роботу Ігоря Гузя. Вчителі, користуючись нагодою, розповіли, що школі окрім техніки не завадило б допомогти із ремонтом даху навчального закладу. А в селі Селець ділилися амбітними планами – відновити зовнішній вигляд школи та утеплити фасад.

“Нам би хтось допоміг закупити матеріали, а ми по трохи підтягнули б своїх чоловіків, і зробили фасад школи”, – говорить завідувач філії Віра Мазур.

На завершення кожної зустрічі, педагогічні колективи подякували за мультимедійну техніку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок