<

Дві нагороди всесвітнього конкурсу дитячого малюнку отримали юні художниці з Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:41 | 11.04.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

“World Picture Children’s Contest” організовують уже 24-й рік поспіль у Японії. Цьогоріч тільки з України для участі в конкурсі було надіслано 232 дитячі роботи. Журі конкурсу відзначило п’ять українських малюнків. Двоє з них – це роботи учениць Володимир-Волинської дитячої художньої школи Софії Коверко та Олександри Кобилянської.

11-го квітня директор Володимир-Волинської дитячої художньої школи Адам Михалик вручив дівчатам нагороди, котрі надійшли поштою від організаторів конкурсу. У подарунок художниці отримали великі набори пастельних олівців.

Золоту відзнаку отримала Софія Коверко. Малюнок дівчини навіть обрали для обкладинки цьогорічного каталогу японського конкурсу.

“Мені з дитинства подобалося малювати, тому і пішла у художню школу. Багато за ці роки навчилася, брала неодноразово участь в українських та міжнародних конкурсах. Малюнок для конкурсу допомагали створювати мій вчитель, Тетяна Омельченко,  друзі та батьки. На ньому зобразила себе”, – розповіла Софія Коверко

Бронзову нагороду за свій малюнок отримала Олександра Кобилянська. Зобразила гуашшю україночку. Вчитель, котрий допомагав створювати малюнок – Катерина Юрчук.

За словами Адама Михалика, директора художньої школи, вперше дитячу роботу від закладу на світовий конкурс відправили ще у 2004-му році та отримали срібну нагороду. З того часу 9 вихованців місцевої школи мистецтв отримали відзнаки від японських поціновувачів дитячого малюнку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок