<

Дві ініціативи з Володимира-Волинського: Фонд Східна Європа визначив переможців відбору до Школи розвитку підприємництва

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:11 | 26.05.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
229
/ Коментарі відсутні

25-го травня Фонд Східна Європа оголосив про результати відбору до Школи організацій з розвитку підприємництва: 2-й компонент «На варті інтересів бізнесу». Експерти вивчили 114 поданих заявок та відібрали всього 30 організацій та груп з 16-ти областей України.

Серед ініціатив, які пройшли у фінал – дві з Волинської області, а саме- Володимира-Волинського: від громадської організації «Центр ділових ініціатив – Володимир» і від ініціативної групи «Бізнес каталізатор».

Школа організацій з розвитку підприємництва: 2-й компонент «На варті інтересів бізнесу» реалізується Фондом Східна Європа за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Школа складається з двох компонентів. Фокус першого компоненту, що реалізується CIVITTA, – залучення малих та середніх підприємств до місцевого економічного врядування, налагодження діалогу та об’єднання зусиль влади та підприємців для місцевого економічного розвитку.

Другий компонент, який реалізує Фонд Східна Європа, спрямований на моніторинг діяльності місцевої влади та збільшення прозорості у взаємодії локального бізнесу з владою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця