<

Два молодика з Володимира-Волинського вирішили підзаробити крадіжкою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:36 | 25.02.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області звернулась із заявою про вчинену крадіжку місцева жителька. Жінка розповіла правоохоронцям про те, що невідома особа обікрала її господарство. Завданий збиток потерпіла оцінила в одну тисячу гривень.

Працівники сектору дільничних інспекторів міліції, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, встановили причетність до скоєного злочину 22-річного та 30-річного місцевих жителів, – йдеться на офіційному веб-сайті УМВС України у Волинській області.

Чоловіки ніде не працюють, тож вирішили підзаробити крадіжкою. Скориставшись вільним доступом до господарського приміщення, зловмисники вночі вчинили злочин.

За вказаним фактом слідче відділення Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області розпочало кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер чоловікам загрожує по шість років позбавлення волі. Триває слідство.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа