<

Два юнака, які раніше зняли і виклали відео, де псують і виносять з магазинів продукти у Володимирі-Волинському, вибачилися

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:25 | 12.01.2020 / Володимир /
Перегляди
10
/ коментарі 3

Два молодика з Володимира-Волинського, які раніше виклали у інстаграм відео, де брали продукти з полиць супермаркетів, куштували їх і клали назад, а також виносили товари з магазину без розрахунку, вибачилися перед громадскістю. Зробили це через інстаграм.

Нагадаємо, у соцмережах відео викликало шквал критики, обурило користувачів, адже пропагує хуліганство.

Два дні тому на інстаграм-сторінках хлопців з’явилися відеозвернення із вибаченнями.

“Мене звати Ігор Оцалюк, я не хочу багато говорити, але хочу попросити вибачення за свій невдалий жарт, який підняв дуже великий ажіотаж у соціальних мережах і приніс багато неприємностей мені та моїй родині. Ще раз вибачте. Закликаю своїх однолітків більше не робити такого, бо це погані вчинки”, – відео з таким змістом виклав у інстаграмі один з хлопців.

https://www.instagram.com/p/B7JW8VnBS_e/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

“Я хочу попросити вибачення за такий безглуздий вчинок. Причина його – спір між мною і моїм товаришом. Я розумію, чому ви обливаєте мене таким брудом, тобто коментарями. Ви не знаєте, чи я розплатився чи ні. Можливо ви думаєте, що я його залишив на прилавках. Але ні, я його забрав до каси і охорона за мною дивилася”, – розповідає другий учасник «популярних» відео.

https://www.instagram.com/p/B7JOZNVhhFC/?utm_source=ig_web_copy_link

Спільний інстаграм-канал двох хлопців chubatui_and_patlatuy вже недоступний: його або видалено, або перейменовано.




коментарів: 3
  1. Молодці! Вміння визнавати власні помилки і просити вибачення – це мужність!

  2. Раджу батькам почитати коментарі в інстаграмах своїх чад, вони в вас ростуть маргіналами і ідіотами, виправдовують вчинки злодійські мотивуючи це приколами, завтра спіймаю когось на такому пранкові то буду вирішувати сам як покарати до приїзду поліції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер